Temadage kalender

Comwell Korsør 2016 

Juni: d.19                      YogaBalance – Mindfulness og positiv tankegang – Jasmin
August: d. 21                                YogaStræk – Mindfulness og autopiloten – Rosen
September: d. 11                YogaDetox – Mindfulness og detox – Detox Spa/juicing
Oktober: d. 30                    YogaPilates – Mindfulness og bedre kostvaner - Æbler 
November: d.20                      YogaMeditation – Mindfulness og livsglæde – Kanel
 
    • Tilmelding:
      Comwell Korsør – Tlf. 58 35 01 10
      For mere info om dagene: Trine Winther, tlf. 28 25 20 00, mail@trinewinther.dk
 

 

TEMADAG
YogaBalance – Mindfulness – Jasmin
Dato: d. 19. juni 2016 

10.30 - 12.00:                                    YogaBalance v/Trine Winther
12.00 - 13.00:                                                 Frokost i restauranten
13.00 - 14.00: Mindfulness og positiv tankegang v/Trine Winther
14.15 - 15.15:                                                  Saunagus med Citrus
15.30 - 16.00:                                     Kaffe/Te og Kage med Citrus
16.00:                                              Fri benyttelse af Spa faciliteter
 
Yoga er en fysisk og mental måde at forbinde krop og sind. Yoga giver fysisk styrke, forbedrer din balance og bevægelighed og giver dig en flot kropsholdning. Ved at arbejde med kropsstillinger og åndedrættet, kan du lære at vende opmærksomheden indad, opleve dig selv som den du er og finde indre ro. Ved Yoga kan du lære at være mere energisk og vågen i nuet og mestre din hverdag bedre. YogaBalance er yoga med fokus på balanceøvelse for krop og sind.

Mindfulness træner dig i at være nærværende og tilstede i nuet. Det kan du bruge til at lære dig selv bedre at kende, i større grad at handle ud fra dine ønsker og behov og ikke fra gamle vaner og mønstre. Mindfulness styrker dig i at tænke positivt, finde overskud og mindske stress i dit liv. Livet opleves mere intenst og du blive bedre til at nyde det. Mindfulness og positiv tankegang. Ved at fokusere på det, du kan gøre noget ved i dit liv og acceptere det, du ikke kan ændre, kan du mobilisere mere energi og overskud i din hverdag. Via mindfulness teknikker kan du træne din hjerne og dit sind til at tænke mere positivt og lagre de positive oplevelser. Det kan give dig mere livsglæde og livskvalitet.

Saunagus er velvære med vanddamp og naturlige æteriske olier. Vanddamp afslapper og åbner hudens porer, så affaldsstoffer kan udskilles. Kombineret med naturlige æteriske olier kan den udrensende virkning forøges. Olierne optages gennem hud og åndedræt og virker afbalancerende og afslappende. Saunagus med Jasmin. Jasmin olie er dugtens dronning og er kendt som en elskovsduft. Den har en beroligende virkning på krop og sind, virker antibakteriel og slimløsnende. Jasmin blødgør og fugter huden og kan lysne ar og pletter på huden.
 
Pris for denne skønne oplevelse kr. 495 pr. person.
 
Bindende tilmelding kan ske på tlf. 58 35 01 10 – max. 25 deltagere. Alle deltagere møder op i sportstøj. Skiftetøj og badetøj medbringes. For mere info: mail@trinewinther.dk
 
Vi glæder os til at se dig
 
 
 
 

 

TEMADAG
YogaStræk – Mindfulness – Rosen
Dato: d. 21. august 2016

 
10.30 - 12.00:                             YogaStræk v/Trine Winther
12.00 - 13.00:                                      Frokost i restauranten
13.00 - 14.00: Mindfulness og autopiloten v/Trine Winther
14.15 - 15.15:                                       Saunagus med Rosen
15.30 - 16.00:                          Kaffe/Te og Kage med Rosen
16.00:                                   Fri benyttelse af Spa faciliteter
 
 
Yoga er en fysisk og mentale måde at forbinde krop og sind. Yoga giver fysisk styrke, forbedrer din balance og bevægelighed og giver dig en flot kropsholdning. Ved at arbejde med kropsstillinger og åndedrættet, kan du lære at vende opmærksomheden indad, opleve dig selv som den du er og finde indre ro. Ved Yoga kan du lære at være mere energisk og vågen i nuet og mestre din hverdag bedre. YogaStræk er yoga med fokus på strækøvelser, smidighed og bevægelighed.

Mindfulness træner dig i at være nærværende og tilstede i nuet. Det kan du bruge til at lære dig selv bedre at kende, i større grad at handle ud fra dine ønsker og behov og ikke fra gamle vaner og mønstre. Mindfulness styrker dig i at tænke positivt, finde overskud og mindske stress i dit liv. Livet opleves mere intenst og du blive bedre til at nyde det. Mindfulness og autopiloten. Når du bliver bevidst om dine automatiske handlemønstre, kan du lære at ændre dem til mere bevidste handlinger, som passer bedre til dine ønsker og behov. Det er her du skaber nye vaner og mønstrer som bevares. På den måde vil du have større indflydelse på, hvad der skal være mere og mindre af i dit liv.

Saunagus er velvære med vanddamp og naturlige æteriske olier. Vanddamp afslapper og åbner hudens porer, så affaldsstoffer kan udskilles. Kombineret med naturlige æteriske olier kan den udrensende virkning forøges. Olierne optages gennem hud og åndedræt og virker afbalancerende og afslappende. Saunagus med Rosen. Rosen virker regulerende på dit hormonsystem og støtter immunforsvaret. Den kan have en blodfortyndende og vanddrivende effekt. Rosen er god til hudpleje med en rensende, blødgørende og regenererende effekt.
 
Pris for denne skønne oplevelse kr. 495 pr. person.
 
Bindende tilmelding kan ske på tlf. 58 35 01 10 – max. 25 deltagere. Alle deltagere møder op i sportstøj. Skiftetøj og badetøj medbringes. For mere info: mail@trinewinther.dk
 
Vi glæder os til at se dig
 
 
 


TEMADAG
YogaDetox – Mindfulness – Detox Spa
Dato: d. 11. september 2016

10.30 - 12.00:                       Yoga v/Pia Bredahl
12.00 - 13.00:                  Frokost i restauranten
13.00 - 14.00: Fødder og detox v/Pia og Hanne
14.15 - 15.15:                    Saunagus med Detox
15.30 - 16.00:                                 Detox juicing
16.00:               Fri benyttelse af Spa faciliteter
 
Yoga er en fysisk og mentale måde at forbinde krop og sind. Yoga giver fysisk styrke, forbedrer din balance og bevægelighed og giver dig en flot kropsholdning. Ved at arbejde med kropsstillinger og åndedrættet, kan du lære at vende opmærksomheden indad, opleve dig selv som den du er og finde indre ro. Ved Yoga kan du lære at være mere energisk og vågen i nuet og mestre din hverdag bedre. YogaDetox er yoga med fokus på øvelser, som stimulerer energibaner og organer, som har en udrensende effekt i din krop.

Mindfulness træner dig i at være nærværende og tilstede i nuet. Det kan du bruge til at lære dig selv bedre at kende, i større grad at handle ud fra dine ønsker og behov og ikke fra gamle vaner og mønstre. Mindfulness styrker dig i at tænke positivt, finde overskud og mindske stress i dit liv. Livet opleves mere intenst og du blive bedre til at nyde det. Mindfulness og detox. Med fokus på hvordan du ”renser” ud i dit sind og dermed også din fysiske krop. Mindfulness kan lære dig at fylde dig selv med det, som gør dig godt og samtidig lære dig at afvikle eller nedtone det, som tærer på dig og ikke tilfører dig noget godt. Når du bliver bedre til det, kan det give dig mere overskud og glæde.

Saunagus er velvære med vanddamp og naturlige æteriske olier. Vanddamp afslapper og åbner hudens porer, så affaldsstoffer kan udskilles. Kombineret med naturlige æteriske olier kan den udrensende virkning forøges. Olierne optages gennem hud og åndedræt og virker afbalancerende og afslappende. Saunagus med Detox. Her vil du opleve forskellige olier, som virker stimulerende på din udrensning i krop og sind. Måske vil det give dig nogle ideer til, hvordan du kan bruge olierne derhjemme.
 
Pris for denne skønne oplevelse kr. 495 pr. person.
 
Bindende tilmelding kan ske på tlf. 58 35 01 10 – max. 25 deltagere. Alle deltagere møder op i sportstøj. Skiftetøj og badetøj medbringes. For mere info: mail@trinewinther.dk
 
Vi glæder os til at se dig
 
 
 
 


TEMADAG
YogaPilates – Mindfulness – Æbler
Dato: d. 30. oktober 2016

10.30 - 12.00:                                    YogaPilates v/Trine Winther
12.00 - 13.00:                                              Frokost i restauranten
13.00 - 14.00: Mindfulness og bedre kostvaner v/Trine Winther
14.15 - 15.15:                                               Saunagus med Æbler
15.30 - 16.00:                                   Kaffe/Te og kage med Æbler
16.00:                                           Fri benyttelse af Spa faciliteter
 
Yoga er en fysisk og mentale måde at forbinde krop og sind. Yoga giver fysisk styrke, forbedrer din balance og bevægelighed og giver dig en flot kropsholdning. Ved at arbejde med kropsstillinger og åndedrættet, kan du lære at vende opmærksomheden indad, opleve dig selv som den du er og finde indre ro. Ved Yoga kan du lære at være mere energisk og vågen i nuet og mestre din hverdag bedre. YogaPilates er yoga med fokus på at styrke dine muskler, led og kropsholdning.

Mindfulness træner dig i at være nærværende og tilstede i nuet. Det kan du bruge til at lære dig selv bedre at kende, i større grad at handle ud fra dine ønsker og behov og ikke fra gamle vaner og mønstre. Mindfulness styrker dig i at tænke positivt, finde overskud og mindske stress i dit liv. Livet opleves mere intenst og du blive bedre til at nyde det. Mindfulness dine måltider. Når du bliver mere bevidst om, hvor din sult sidder, når du spiser, vil du kunne lære at spise mere reguleret. Det vil sige spise når du er reel sulten, og ikke når du er træt, stresset, føler dig ensom, skal afledes, mangler underholdning, skal trøstes eller ”keder dig i munden”.

Saunagus er velvære med vanddamp og naturlige æteriske olier. Vanddamp afslapper og åbner hudens porer, så affaldsstoffer kan udskilles. Kombineret med naturlige æteriske olier kan den udrensende virkning forøges. Olierne optages gennem hud og åndedræt og virker afbalancerende og afslappende. Saunagus med Æbler. Æbler kan hjælpe med at sænke kolesterolniveauet og dermed risikoen for hjerte- karsygdomme. Æbler forbedrer din lungefunktion og har en forebyggende virkning mod forskellige kræftformer p.g.a de store mængder af antioxidanter.
 
Pris for denne skønne oplevelse kr. 495 pr. person.
 
Bindende tilmelding kan ske på tlf. 58 35 01 10 – max. 25 deltagere. Alle deltagere møder op i sportstøj. Skiftetøj og badetøj medbringes. For mere info: mail@trinewinther.dk
 
Vi glæder os til at se dig
 
 
 
 

 

 TEMADAG
YogaMeditation – Mindfulness – Kanel
Dato: d. 20. november 2016

10.30 - 12.00:                 YogaMeditation v/Trine Winther
12.00 - 13.00:                                   Frokost i restauranten
13.00 - 14.00: Mindfulness og livsglæde v/Trine Winther
14.15 - 15.15:                                     Saunagus med Kanel
15.30 - 16.00:                        Kaffe/Te og kage med Kanel
16.00:                                Fri benyttelse af Spa faciliteter
 
Yoga er en fysisk og mentale måde at forbinde krop og sind. Yoga giver fysisk styrke, forbedrer din balance og bevægelighed og giver dig en flot kropsholdning. Ved at arbejde med kropsstillinger og åndedrættet, kan du lære at vende opmærksomheden indad, opleve dig selv som den du er og finde indre ro. Ved Yoga kan du lære at være mere energisk og vågen i nuet og mestre din hverdag bedre. YogaMeditation er yoga med fokus på meditationsøvelser og åndedrættet.

Mindfulness træner dig i at være nærværende og tilstede i nuet. Det kan du bruge til at lære dig selv bedre at kende, i større grad at handle ud fra dine ønsker og behov og ikke fra gamle vaner og mønstre. Mindfulness styrker dig i at tænke positivt, finde overskud og mindske stress i dit liv. Livet opleves mere intenst og du blive bedre til at nyde det. Mindfulness og livsglæde. Hvordan kan du opleve større glæde ved dit liv? Kan det gøres uden at livskårene ændres? Og hvilke ting vil og kan jeg ændre? Mindfulness kan give dig redskaber til at få mere indflydelse på din egen livsglæde.

Saunagus med Kanel. Kanel virker regulerende på dit blodsukker og bidrager til en god fordøjelse. Kanelolie har en antibakteriel effekt og virker mod svamp på hud og slimhinder. Det kan virke blodfortyndende og sænke fedtniveauet i blodet og har desuden en fremmende virkning på hukommelsen. I julen er kanel populær, måske skal du bruge den mere målrettet.
 
Pris for denne skønne oplevelse kr. 495 pr. person.
 
Bindende tilmelding kan ske på tlf. 58 35 01 10 – max. 25 deltagere. Alle deltagere møder op i sportstøj. Skiftetøj og badetøj medbringes. For mere info: mail@trinewinther.dk
 
Vi glæder os til at se dig
 
Hilsen Spa teamet
Comwell Korsør
 
 
 
Trine Winther | CVR: 29072620 | Fitnessdk, Skovvejen 48, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: 28 25 20 00 | Trinewinther.dk@gmail.com