At være gravid er et fysiologisk mirakel og samtidig en stor udfordring for krop og psyke. Gennem 9 måneder skal kroppen skabe et unikt menneske, bære det, nære det og føde det. Med en stærk og sund krop, et velreguleret hormon og nervesystem, vil du opleve din graviditet med større velvære, overskud og tolerance overfor dig selv og dine omgivelser. Hvis du oplevet, at dit nyfødte barn ikke trives, græder meget, er urolig, ikke vil ligge på maven, virke skæv i kroppen eller nakken, har mavesmerter, sover dårligt eller andet, kan det være tegn på ubalancer, som kan opstå under graviditeten eller under fødslen. Her kan mine behandlinger og vejledning til dig gøre en forskel. Hvad vil du gerne lave, når du er på barsel? Dyrke motion og målrettet træning sammen med dit barn? Udøve babymassage, stimulerer dit barns fysik, balance, kropsbevidsthed og psyke gennem motoriske øvelser og lege? Så har jeg noget til dig. Når du lever sundt fysisk og mentalt og passer godt på dig selv, passer du også bedre på dit barn og din familie. Måske har du brug for vejledning, gode råd, behandling eller coaching under din graviditet, op til din fødsel og når du har født. Kontakt mig, hvis du vil vide mere om mine tilbud til dig.

 
 

LIVSSTILSVEJLEDNING TIL GRAVID • BARSEL

(PERSONLIG TRÆNING & KOSTVEJLEDNING)

Som gravid og nybagt mor kan personlig træning give dig træningsteknikker og gode råd, som du kan bruge i al form for træning og vil give dig bedre kropsholdning, styrke til at bære dit barn og en god løfteteknik i hverdagen. Hvis træningen kun kan foregå i hjemmet, gives vejledningen ud fra dette, ligesom du som nybagt mor vil lære at træne sammen med dit barn. Motion og træning forebygger og lindrer symptomer som lændesmerter og bækkenløsning og stimulere og regulere fordøjelsen, blodomløbet og hormonsystemet. Kostvejledning kan give dig råd og vejledning til at spise sundt for dig og dit barn. Under graviditeten og i barselsperioden bruger kroppen mere energi og dit blodsukker kan være mere svingende. Få gode råd til at holde et stabilt blodsukker, et højt energiniveau og gode spisevaner. Træningsvideo af det planlagte program kan vælges til.

60 min. – kr. 600 / 90 min. – kr. 850

MASSAGE TIL GRAVID • BARSEL 

Under graviditeten kan massage lindre gener som træthed, fordøjelsesproblemer, væskeophobninger, åreknuder, iskias- bækken- og lændesmerter. Massage stimulerer blodcirkulationen til dig og dit barn, balancerer kroppens hormonsystem og øger kropsbevidstheden. Behandlingen kan desuden indeholde akupressur og meridian massage tilpasset dine behov, en afstressende og skøn måde at give dig selv fornyet energi. Efter fødslen har du, som nybagt mor, brug for ekstra ressourcer og energi. Massage giver ro i krop og sind, udrenser og opbygger din krop og er en måde at give dig selv omsorg og et pusterum i en travl tid.
 

60 min. – kr. 600 / 90 min. – kr. 850
 

BABYMASSAGE

Fysisk berøring, stimuli og kærtegn øger dit barns kropsbevidsthed og selvværd. Babymassage er derfor med til at danne barnets grundlag for indlæring og har således stor betydning for barnets tidlige udvikling. Babymassage virker bl.a. regulerende på vejrtrækningen, immunforsvaret og fordøjelsen (lindrer koliksmerter). Børn i alle aldre: Du/I kan lære at tilpasse massageteknikkerne til for tidligt fødte, sensitive, nyfødte, urolige og større børn. Individuel/grupper: Babymassage kan bestilles som en individuel behandling eller som undervisning i mødre grupper, institutioner eller andet forum. I grupper foregår undervisningen over 2-3 besøg afhængig af ønsker og behov. Undervisningen kan også indeholde emner som barnets kost, hudpleje, motorisk udvikling, stimuli af barnets 7 sanser, amning m.m. Undervisningen kan også handle om mor- far- og babyfitness som leg og træning i hjemmet, hvor alle familiemedlemmer kan deltage. Videooptagelse og skriftligt materiale kan vælges til.

60 min. - Kr. 600 / 90 min. – kr. 850

BØRNEBEHANDLING

Det ufødte barn kan lejre sig i bækkenet på en måde, som kan give ubalancer i muskeltonus og bevægeapperat. Fødselsforløbet kan ligeledes påføre barnet spændinger og forskellige grader af stress. Symptomer: Urolig, vil ikke ligge på maven, generet af luft i maven, koliksmerter, græder meget, svært ved at finde ro og sove i længere tid af gangen, virker ”skrøbelig” og sensitiv, synlige skævheder som: Drejer hovedet mest til 1 side, ligger med buet krop som et C, generet når en arm/skulder berøres o.a. Hvis du fornemmer at dit barn ikke trives uden nødvendigvis at kende årsagen, skal du lytte til din intuition og mavefornemmelse: ”Gaven i maven”. Dit barn kan reagere på fødslen eller på en frygt, sorg eller belastning, som fylder i dig eller familien. Jeres barn behøver ikke at fejle noget, tilbuddet kan også bruges som et ”sundhedstjek” efter fødslen. Jeg tilbyder at undersøge jeres barn for skævheder og ubalancer ud fra viden om graviditeten, fødslen, barnets trivsel og familien som helhed. Jeg kan bl.a. korrigere og behandle sutteproblemer, ubalancer i mave/tarmsystemet, kolik, mellemørebetændelse, luftvejsgener, allergier, søvnbesvær, skævheder i kroppen og bevægeapparatet, uro og almen manglende trivsel. Behandlingen kan bestå af kranio sakral terapi, akupressur, massage, zoneterapi og vejledning i befordrende øvelser. En del af disse teknikker vil jeg lære jer som forældre, så I vil være i stand til at forebygge og behandle jeres barn hjemme. Videooptagelse og skriftligt materiale kan vælges til.

60 min. – kr. 500
 
Trine Winther | CVR: 29072620 | Fitnessdk, Skovvejen 48, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: 28 25 20 00 | Trinewinther.dk@gmail.com