Din krop er din mest loyale og ærlige ven. Den er altid hos dig, vil gøre det bedste for dig og finder sig i så meget den overhovedet kan overskue. Hvis du byder den mere end den kan rumme, bære og stå op imod, vil den fortælle dig det. Hvis ikke du hører efter første gang, giver den ikke op. Hvis du fortsætter mig at ignorere dens signaler, vil den på et tidspunkt bukke under. Det er der, hvor du ikke længere kan bestemme at du vil være i godt humør, hvor sygdommen ikke vil forsvinde og du ikke længere kan fungere i din hverdag og dit liv. Derfor er det så vigtigt at du har en god kontakt og dialog med din krop. At du kender dens sprog og signaler og respekterer den. Når du er fysisk aktiv, indtager god mad og drikke, vælger mennesker og aktiviteter i dit liv, som gør dig godt og glad, vil dit helbred og din livskvalitet forbedres. En måde at opnå kendskab, fortrolighed og god kontakt til din krop og samtidig forkæle den samt forebygge og behandle ubalancer er, at give den behandlinger. De forskellige behandlingstilbud kan kombineres afhængig af, hvad du har brug for fra gang til gang. Kontakt mig for mere info.  

ZONETERAPI (ANSIGT & FØDDER)

Ansigtszoneterapi er en moderne terapiform, som udføres via manuel stimulation af organzoner og akupunktur punkter i ansigtet, også kaldt akupressur. Metoden praktiseres ud fra samme teori som fodzoneterapi. For hvem: Ansigtszoneterapi er for alle. Det giver øget velvære, forebygger sygdomme, afbalancerer dit energisystem og er en meget afstressende behandling. Ansigtszoneterapi er særlig effektiv mod hovedpine, migræne, træthed, hormonelle ubalancer og stress. Kosmetisk: Ansigtszoneterapi er desuden en effektiv måde at give huden ny energi og næring på. Stimuli af væv og muskulatur virker som en antiaging behandling, forfrisker hud og mimik og udsætter hudens ældningsproces.

60 min. – kr. 600

KRANIO  SAKRAL TERAPI

KST er en meget blid, dyb og afspændende behandlingsform. Den er bl.a. effektiv ved stress og stressrelaterede sygdomme, hovedpine, problemer med nakke, ryg og bækken. Den er ligeledes effektiv som efterbehandling af trafikulykker, traumer og chok og ved indlæringsvanskeligheder. For gravide og nybagte mødre er behandlingsformen særlig god til at rette og lindre bækkensmerter og bækkenløsning. For spædbørn og børn er KST en meget anerkendt behandlingsform for bl.a. ubalancer i bevægeapparatet, kolik, øre- sutte- og søvnproblemer, indlæringsvanskeligheder samt urolige og mistrivende børn.

60 min. – kr. 600

DORN METODEN

DORN er en blid led- og rygbehandlingsteknik. Metoden anvendes i forbindelse med lidelser, som har direkte eller indirekte med rygsøjlen at gøre. Behandlingsteknikken arbejder med at mobilisere led, mens du selv er i bevægelse i det relevante område. Det betyder, at DORN metoden altid vil arbejde sammen med kroppens mobilitet og begrænsninger uden at stresse kroppen. DORN behandling kan korrigere for uens benlængde, skævhed i bækken, ryg, nakke, skulder og øvrige led i arme og ben. En uens benlængde skyldes for 90 % vedkommende forskubbet hofteled. Symptomer på ubalancer i bevægeapparatet kan være smerter i led, muskler eller vævsområder, hovedpine, nedsat nervefunktion og blodcirkulation, væskeophobninger, stase i lymfesystemet, træthed og nedsat bevægelighed.
 
60 min. – kr. 600

EMOTIONAL FREEDON TECNIQUE (EFT)

EFT kan også kaldes "følelsesmæssig akupunktur" uden nåle. Som ved akupunktur arbejder EFT med at balancere de skjulte energier, der strømmer gennem kroppen. EFT udøves via "tapping" på endepunkter af kroppens meridianbaner (energibaner) og påvirker derfor alle dine systemer både fysisk og psykisk. EFT kan anvendes mod fysiske gener og smerter såvel som psykiske ubalancer. Det som gør EFT til noget særligt er, at det ofte virker, hvor intet andet gør, giver hurtig og holdbar virkning og har en succesrate på 85 %. EFT er en teknik du selv kan lære at bruge.

60 min. – kr. 600

MASSAGETERAPI TIL BØRN OG UNGE

Massage kan bruges som behandling og til at skabe velvære i krop og sind. Massage virker beroligende på nervesystemer og dermed på kroppens hormonelle stresshåndtering. Massage styrker din kropsbevidsthed og giver dit immunforsvar et kick. Massage øger blodgennemstrømningen i muskler, væv og organer og vil dermed højne dit præstationsniveau samt bidrage til en bedre restitution efter træning. Massageterapi kan indeholde brug af forskellige massageteknikker, akupressur, triggerpoint, KST og vejledende øvelser.

30 min. – kr. 350 / 60 min. – kr. 600 / 90 min. – kr. 850

LIVSSTILSVEJLEDNING

(PERSONLIG TRÆNING & KOSTVEJLEDNING)

Livsstilsvejledning kan bl.a. indeholde personlig træning, kostvejledning, vaneændringer. Personlig træning er for dig, som ønsker en individuel vejledning til, hvordan du optimerer din træning i forhold til at nå dine personlige mål. Jeg vil guide og motivere dig og sammensætte et træningsprogram, som passer til netop dig. Vejledningen tager udgangspunkt i dig som menneske, din personlighed, psyke, stærke og svage sider, dine erfaringer og eventuelle skader og begrænsninger. Kostvejledning er for dig, som ønsker at målrette din kost i en bestemt retning, blive mere bevidst om, hvad, hvornår og hvorfor du spiser, ændre kostvaner så de varer ved m.m. Livsstilsvejledning kan også omhandle søvnvaner, trivsel på arbejdspladsen og personlige udfordringer. Dine mål kan bl.a. være at investere i sundhed, livskvalitet og -kvantitet, velvære, vægttab, opstramning, styrke, kosmetiske ønsker og at leve et længere og stærkere liv. Videooptagelse af træningsprogrammet kan vælges til.
 
60 min. – kr. 600 / 90 min. – kr. 850

METABOLIC TYPING (MT)

MT er en test med spørgsmål om din livsstil. Ud fra testsvar og samtale kan jeg analysere hvordan du omsætter og fordøjer din mad, hvilke kostelementer du har godt af, i hvilke sammensætning og hvad du evt. skal have mere og mindre af. Testen vil også inddrage din søvn, dit stressniveau, dit følelsesliv, din psyke og personlighed. Analysen kan hjælpe dig til at opnå en mere tilfredsstillende og sund livsstil, afskaffe dårlige vaner og lære dig selv bedre at kende.
 
Testresultater og 90 min. Samtale – kr. 1750
Trine Winther | CVR: 29072620 | Fitnessdk, Skovvejen 48, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: 28 25 20 00 | Trinewinther.dk@gmail.com