Jeg er født i 1967 og mor til 3 piger. Jeg har arbejdet 10 år som sygeplejerske på Slagelse føde- og barselsafdeling. Siden 2006 arbejdet som selvstændig sygeplejerske, behandler og underviser og i 2016 genoptaget mit sygeplejefag på deltid. Jeg sætter stor pris på min frihed til at vælge kvalitet, nærhed og individualitet i mit arbejde med mennesker. Har gennem årene undervist på aftenskole i fødselsforberedelse, førstehjælp til forældre med børn, babymassage og "Barnets 7 sanser" (Udvikling og stimulation) samt kostvejledning til gravide, ammende og børn. Har siden 1988 år undervist i holdtræning, herunder boldtræning, puls og styrke, yoga, pilates, gravidtræning, mor/barn træning, zumba, funktionel træning og crossfit. Undervist på La Santa Sport og andre sports resorts i Europa.
Jeg holder foredrag og kurser i emner som mindfulness, livsstil, madpakken, kost til særlige grupper, spis dig glad, find din power, træning, babymassage m.m. i grupper, skoler, institutioner, på arbejdspladsen eller andet forum.

 

      Uddannelser

          Sygeplejerske
          Mindfulness instruktør
          Mindfulness mentor
          Doula (fødselshjælper)
          Spædbørns- og børnebehandler
          Ansigtszoneterapeut
          KST terapeut
          EFT terapeut
          Dorn terapeut
          Massageterapeut
          Livsstilsvejleder
          Ernæringsvejleder
          Personlig træner
          Holdtræner

Trine Winther | CVR: 29072620 | Fitnessdk, Skovvejen 48, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: 28 25 20 00 | Trinewinther.dk@gmail.com