Trine som behandler og coach

Jeg er far til William, en dreng på 8 år som for år tilbage blev fejlbehandlet på Rigshospitalet. Han er i dag ude af stand til at bevæge sig eller tale. Vi har siden da kommet fast hos Trine.
Hun er den skønneste, varmeste, mest empatiske behandler, jeg kunne ønske mig til William. Ikke kun for ham, men også for mig som far og som person i det hele taget. Hun rummer os på alle måder, hun er altid glad og har overskud og styrke. Hun vejleder os i alle livets sammenhænge og fungere derfor også som en coach for mig.
Jeg tror ikke, at det er hendes faglighed, der gør hende så elsket af William. Det må være alle hendes indre værdier, hendes tilgang til ham, hende udstråling og deres indbyrdes kontakt. Men som far kan jeg også se hendes faglighed, hun ved så mange ting, hun er så dygtig og hun gør en kæmpe forskel for os. Skulle der være noget hun ikke ved, lærer hun det.
Hun er ærlig og ikke til at undvære.

Med Venlig Hilsen
Brian Julius Jørgensen
 
 Comwell hotel
 
Vi har her på Comwell Korsør, i de seneste år, samarbejdet med Trine Winther. Det har været os en udsøgt fornøjelse. Vi håber at dette samarbejde må fortsætte i mange år.
Trine er en yderst positiv, motiverende og inspirerende person. Såvel vores gæster, som personalet her, nyder hendes selskab. Hun er en professionel, dygtig og god kollega. Et menneske med stort overskud, som hun gerne deler ud af. Trine er den bedste inden for hendes virke. Hun har styr på alt, både detaljerne og evnen til ikke at miste overblikket i stressede situationer. Trine møder altid forberedt og repræsenterer hotellet på bedste vis.
Uanset hvilket ”set-up” vi præsenterer Trine for; om det involverer en stor forsamling eller om hun står med kun en gæst, så er hun klar og brænder for sagen. Trine favner alle og har en kæmpe personlighed, empati og udstråling. Vores kunder føler sig trygge i hendes selskab og vi ved, at hun altid tager varer på dem på allerbedste vis.
Alle mennesker burde have en Trine i deres liv eller virksomhed.
 
Med venlig Hilsen
Spa – chef
Pia Bredahl Jensen
Comwell Korsør
 
Sygeplejerske
 
Trine har en, sjælden set, stor relationel kompetance. I hendes møde med det enkelte menneske, udstråler hun en positiv tilgang der smitter de fleste. Trine er imødekommende overfor alle og har en tillidsskabende natur, der gør hende i stand til at skabe en rolig og ærlig kontakt til hendes samarbejdspartnere. Hendes kommunikative kompetancer og anerkendende tilgang gør hende i stand ril altid at kunne gøre en presset situation tryg, rolig og tillidsvækkende.
 
Venlig Hilsen
Vonni Langhoff Jensen
afdelingssygeplejerske akutafdelingen i Slagelse
 
Yogarejser
"Med din energi og personlighed åbnede du en ny dør til mit liv. "
"Du har en helt særlig evne til at gøre undervisningen spændende og sjov"

Børnebehandling
" Fra første øjeblik vi trådte ind ad døren med vores lille nyfødte datter, følte vi os i gode og kompetente hænder. Trineformåt på bedste vis at formidle sin viden, så man som forældre føler sig medinddraget i behandlingen af sit barn. Vores barn have problemer med maven. Allerede efter 1. Behandling så vi en stor effekt. Det var guld værd, at vi fik redskaber og øvelser, som vi dagligt kunne bruge derhjemme. De har afhjulpet mavegener, men også værterne velvære, samvær og nærhed. Trine anbefalede at filme dele af behandlingen, hvilket har været tilstor hjælp. Samtidig har vi fået masser af gode råd og vejledning, som vi bruger dagligt. Trine er en fantastisk behandler og vi vil aldrig tøve med at komme til hende med alle slags problematikker der kunne opstå i forbindelse med vores barn".
Trine Winther | CVR: 29072620 | Fitnessdk, Skovvejen 48, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: 28 25 20 00 | Trinewinther.dk@gmail.com