Trine som behandler og coach

Jeg er far til William, en dreng på 8 år som for år tilbage blev fejlbehandlet på Rigshospitalet. Han er i dag ude af stand til at bevæge sig eller tale. Vi har siden da kommet fast hos Trine.
Hun er den skønneste, varmeste, mest empatiske behandler, jeg kunne ønske mig til William. Ikke kun for ham, men også for mig som far og som person i det hele taget. Hun rummer os på alle måder, hun er altid glad og har overskud og styrke. Hun vejleder os i alle livets sammenhænge og fungere derfor også som en coach for mig.
Jeg tror ikke, at det er hendes faglighed, der gør hende så elsket af William. Det må være alle hendes indre værdier, hendes tilgang til ham, hende udstråling og deres indbyrdes kontakt. Men som far kan jeg også se hendes faglighed, hun ved så mange ting, hun er så dygtig og hun gør en kæmpe forskel for os. Skulle der være noget hun ikke ved, lærer hun det.
Hun er ærlig og ikke til at undvære.

Med Venlig Hilsen
Brian Julius Jørgensen
 
 

Comwell Korsør

Vi har her på Comwell Korsør, i de seneste år, samarbejdet med Trine Winther. Det har været os en udsøgt fornøjelse. Vi håber at dette samarbejde må fortsætte i mange år.
Trine er en yderst positiv, motiverende og inspirerende person. Såvel vores gæster, som personalet her, nyder hendes selskab. Hun er en professionel, dygtig og god kollega. Et menneske med stort overskud, som hun gerne deler ud af. Trine er den bedste inden for hendes virke. Hun har styr på alt, både detaljerne og evnen til ikke at miste overblikket i stressede situationer. Trine møder altid forberedt og repræsenterer hotellet på bedste vis.
Uanset hvilket ”set-up” vi præsenterer Trine for; om det involverer en stor forsamling eller om hun står med kun en gæst, så er hun klar og brænder for sagen. Trine favner alle og har en kæmpe personlighed, empati og udstråling. Vores kunder føler sig trygge i hendes selskab og vi ved, at hun altid tager varer på dem på allerbedste vis.
Alle mennesker burde have en Trine i deres liv eller virksomhed.
 
Med venlig Hilsen
Spa – chef
Pia Bredahl Jensen
Comwell Korsør
Trine Winther | CVR: 29072620 | Fitnessdk, Skovvejen 48, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: 28 25 20 00 | Trinewinther.dk@gmail.com