Kender du til yoga og mindfulness? Har du brug for redskaber til at skabe ro og balance i krop og sind? Vil du gerne styrke og tone din krop, give den smidighed og bevægelighed, lære den at bære sig selv og udstråler kraft, energi, vitalitet og velvære? Vil det gøre en forskel for dig, hvis du fyldes af mere livsglæde, taknemmelighed, tolerance og flere positive tanker? Yoga og mindfulness kan give dig mere af alt dette og dermed øge din livskvalitet.
Skriv eller ring til mig, hvis du vil vide mere.
 
 

Yoga

Yoga er en fysisk og mentale måde at forbinde krop og sind. Yoga giver fysisk styrke, forbedrer din balance og bevægelighed og giver dig en flot kropsholdning. Ved at påvirke hormon- nerve- og blodsystemer vil yoga virke afbalancerende i krop og sind. Ved at arbejde med kropsstillinger og åndedrættet, kan du lære at vende opmærksomheden indad, opleve dig selv som den du er og finde indre ro. Ved Yoga kan du lære at være mere energisk og vågen i nuet og mestre din hverdag bedre. For dig som vil opleve god energi og stort velvære. Jeg tilbyder yoga og pilates undervisning som personlig træning, i grupper eller til events.

Personlig Træning 60 min. – kr. 600 / Event 60 min. – kr. 1250
 

Mindfulness

Mindfulness handler om at være i nuet, ikke i fortiden og ikke i fremtiden. En måde hvorpå du kan lære at være mere bevidst om dine tanker, følelser og kropsfornemmelser og være nærværende og tilstede. Det kan du bruge til at lære dig selv bedre at kende, i større grad handle ud fra dine reelle ønsker og behov og ikke fra gamle vaner og mønstre. Mindfulness styrker dig i at tænke positivt, finde overskud og mindske stress i dit liv. Hvordan kan du bruge mindfulness i din hverdag og på dit job? Bliv bedre til at træffe bevidste valg og beslutninger. Ophør med at kritisere dig selv, når ting ikke lykkes. Bliv bedre til at flytte fokus fra det, du ikke kan kontrollere til det, du kan kontrollere. Skærp dine sanser og bliv bedre til at være i nuet. Livet bliver mere intenst og du bliver bedre til at nyde det.

Foredrag 60 - 120 min. – kr. 1995 / Kursusforløb kr. efter aftale.
Trine Winther | CVR: 29072620 | Fitnessdk, Skovvejen 48, 4200 Slagelse - Danmark | Tlf.: 28 25 20 00 | Trinewinther.dk@gmail.com