Anmeldelser

Yogarejse til Bali 2024

Vi er netop vendt tilbage fra en yogarejse med Trine Winther på Bali, som har været en fantastisk og inspirerende oplevelse. Vi blev introduceret til forskellige typer af yoga og fik en bedre forståelse for og indsigt i, hvad yoga er og kan for den enkelte både fysiske såvel som mentalt. Trine er en yderst erfaren, dygtig, pædagogisk og varmhjertet yogainstruktør, som formåer både øvede og nye kursister. Hendes præcise måde at instruere på gør, at det er nemt at følge med i timerne, og man føler, at man kan mestre øvelserne samt udvikle sig i løbet af ugen. Trine præsenterer altid alternativer til de forskellige øvelser, hvilket er et vigtigt og værdsat element for personer med begræsninger, som fx mig, som har en kunstig hofte. Johannes blev meget opmærksom på, hvor stor indflydelse korrekt vejrtrækning har på udførelsen af ​​øvelserne. Oplevelserne var mange og gode, og vi elskede kombinationen af ​​yoga og de udflugter, som Trine havde planlagt for os, sammen med vores søde, lokale guide Dewa. Vi besøgte rismarker, en kaffeplantage, klatrede op på et bjerg for at opleve solopgangen, og til sidst gennemgik vi en renselsesceremoni i et tempel. Hvad kan man mere ønske sig. Det var simpelthen så spændende det hele. 

Det har været en fornøjelse at være afsted med Trine Winther på yogarejse. Vi kan klart anbefale at rejse med Trine Winther og sætte sin lid til, at man bliver beriget både på sin individuelle yogaudvikling og oplevelsesbank – Vi selv er i hvert fald klar til næste tur med Trine.

Johanne Pitzner

Hun er FANTASTISK og jeg tager hjem som et nyt menneske.

Jeg kom til Lefkas 2024 uden yogaerfaring og med stress og høj puls.

Trine introducerede mig og inspirerede mig til yoga, vejrtrækning og en fantatisk forståelse af, hvad min krop kan, og hvad jeg skal fokusere på og være taknemmelig for. 

Tak for dig

Line Tønder

Yogarejse Lefkas 2024

Trine du giver så meget af dig selv, så man kan kun blive glad i dit nærvær. Rejsen var en fantastisk oplevelse med ro, venskaber, kærlighed og en vild positiv oplevelse af dig som person.

Det var min første oplevelse af yoga, og gud hvor har den givet mig meget. Jeg glæder mig til at opleve flere yogarejser med dig Trine

Tusind tak….

Tina Jørgensen

Trine som Yogalærer. Yogarejse på Kreta 2018:

“Med din energi og personlighed åbnede du en ny dør til mit liv. “

“Du har en helt særlig evne til at gøre undervisningen spændende og sjov”​

Mikkel Christensen

Trine som yogalærer Lefkas 2024

Til Trine:

Altid i god balance med overblik. Tak for dig og for din fine stemme og de mange muligheder for at finde de bedste yogastillinger i yogaens øvelser. En fornøjelse at være i dit selskab og i den sikre gruppe du altid får skabt – vi ses med garanti igen…

Marianne Johansson

Trine har et positivt menneskesyn og en mild natur. Hun ser, hvad den enkelte kan, formår og hvor den enkelte udfordres. Uanset alder og erfaring med yoga, er en dag eller rejse med Trine en værdifuld gave.

Hendes nysgerrighed for mennesket, empati og beroligende stemme skaber en sjælden form for tryghed.

Et åndehul til at mærke sig selv og styrke af krop & sind. Trine – Namaste🙏

Trine Gyldenvang

Jeg er netop kommet hjem fra Madeira og fra en helt fantastisk, og samtidig min første yoga tur, med Trine Winther som instruktør.

Trine er en skøn og dygtig yogalære, der ved hendes empatiske og udadvendte personlighed formår at formidle og inddrage os deltager i yogaens fantastiske univers og effekt på vores krop og sind.

Så selv om jeg var nybegynder i det yogiske univers, havde jeg den skønneste oplevelse med yogaen, hvilket bestem er Trines fortjeneste.

Ingen tvivl om jeg SKAL afsted igen med Trine som yogalære.

Dorthe Bagge Olsen

Lefkas 2024 🌸

En fantastisk rejse ind i selvet.

At rejse med Trine er så godt for sindet, fedt for kroppen og en totaloplevelse af taknemmelighed og accept af mig selv.

Hanne Hansen

Jeg har været på Madeira med Trine Winther på yogarejse efter år 2021.

Jeg oplever Trine som en meget kompetent, involverende og præcis instruerende, der med hendes milde stemme og væsen gør det muligt for mig, at lukke mine øjne og fordybe mig trygt i min yogapraksis . Som erfaren yogaudøver oplever jeg, at Trine er meget inspirerende og har en bred portefølje inden for yoga, mindfulness, mv at trække på.

Hos Trine så også er sygeplejerske gør bare, at f.eks. spørgsmål fra deltagerne kan adressere og nuancer i et bredt perspektiv.

Trine er generøs med sin tid, viden og energi og jeg var på alle måder meget veltilpas på denne yogarejse.

Tak for det.

Annette Rasmussen

Allerede efter 1. Behandling så vi en stor effekt. Det var guld værd, at vi fik redskaber og øvelser, som vi dagligt kunne bruge derhjemme.

En nyfødt pige

Vi har her på Comwell Korsør, i de seneste år, samarbejdet med Trine Winther. Det har været os en udsøgt fornøjelse.  Trine er en yderst positiv, motiverende og inspirerende person. Såvel vores gæster, som personalet her, nyder hendes selskab. Hun er en professionel, dygtig og god kollega. Et menneske med stort overskud, som hun gerne deler ud af. Trine er den bedste inden for hendes virke. Hun har styr på alt, både detaljerne og evnen til ikke at miste overblikket i stressede situationer. Trine møder altid forberedt og repræsenterer hotellet på bedste vis. Uanset hvilket ”set-up” vi præsenterer Trine for; om det involverer en stor forsamling eller om hun står med kun en gæst, så er hun klar og brænder for sagen. Trine favner alle og har en kæmpe personlighed, empati og udstråling. Vores kunder føler sig trygge i hendes selskab og vi ved, at hun altid tager varer på dem på allerbedste vis. Alle mennesker burde have en Trine i deres liv eller virksomhed

Pia Bredahl Jensen, Comwell Korsør

Yoga ferie til Lefkas m. Trine Winther.

Instruktør Trine Winther besidder så mange kvaliteter, personlige samt som Yoga instruktør.

Trine er helt eminent til, at vejlede og korrigere en så yoga øvelserne udføres korrekt, hvorved de rigtige muskler aktiveres og derved opnår styrke. Selvom jeg ofte føler mig som en “strandet hval” i min performancen af yoga øvelserne, så formår Trine ved hendes vejledning, verbalt som nonverbalt, at man får følelsen af, at man er den “bedste” til yoga.

Udover man opnår kropslige styrke ved yoga, er der også en øget psykisk/mental sundhed ved, at dyrke yoga.

Jeg blev overrasket og meget overvældet over, hvor meget yoga påvirkede min mentale sundhed, hvilket var helt uventet.

Jeg blev mindet om, blev bevidst om vigtigheden af fokus på korrekt, dyb vejrtrækning generelt, men især ved kontakt med kroppens chakraer

Det er Trine Winther`s indsats alene, at jeg blev så berørt, blev udfordret samt fik styrket min mentale sundhed.

Trine formår ved hendes vise ord under hele yoga seancen, at man ubevidst/ bevidst kommer i kontakt med ens følelser, på godt og ondt, som man ikke har vedkendt/erkendt i længere tid, hvilket er meget overvældende.

Trine Winther`s skønne personlighed, Mindset, hendes altid imødekommenhed og smilende væsen, at hun formår at samle og rumme alle, fra en 17 årige pige til “damer” på +65 er helt specielt.

Trine`s tilgang til og performancen af yoga, hendes vise ord der understøttes af den smukkeste musik, blev jeg meget berørt, tænkte over, om mine valg i livet var de rigtige, om mine sande værdier samt hvis der er ubalancer så ændre det ved at tage aktion og genoprette balance i livet.

Jeg er på denne yoga rejse blevet mere bevidst/bekræftet i mine sande værdier, om at leve i nuet, om at være tilstede og IKKE mindst TAKNEMMELIG.

Jeg er bekræftet i, at mine valg/handlinger her i livet er de rigtige, trods de udfordringer og konsekvenser der er, men som samtidigt også er medvirkende til udvikling til den person man er.

Jeg er meget mere i balance med mig selv efter denne yoga rejse, hvilket absolut IKKE er min sidste!

Jeg vil fremadrettet påbegynde en tradition for min datter & jeg, at vi årligt tager på tøse tur, yoga ferie med Trine Winther, da det er rent velvære, selvforkælelse & kvalitetstid.

Jeg har også fået “overtalt” min skønne mand til ,at tage med på yoga ferie, så vi sammen kan opleve en aktiv men samtidig afslappet ferie i Sydens sol.

Yoga er balsam for krop & sjæl samt for ens fysiske som mentale sundhed.

Dorte Larsen

Yoga ferie til Madeira m. Trine Winther.

Netop hjemvendt efter min 2. yogarejse og 1. med Trine som instruktør – på begge turer har jeg rejst alene.

Det har været en skøn tur på Madeira med fantastisk natur, vandring og yoga samt dejligt selskab med de andre deltagere – afstemt efter hvad man havde lyst til. Min oplevelse som “single-rejsende” har været, at man ikke føler sig alene. Der er tid til at gå for sig selv, hvis det er det man ønsker, men også invitationer til samvær med andre “single-rejsende” eller par – kærester, ægtepar som veninder.
Trine er en fantastisk yogainstruktør med blik for den enkelte. Kroppen vækkes langsomt til live gennem ugen, og man kommer ud (og ind) i små kroge 😉 Trine er nærværende, omfavnende, tillidsvækkende, rolig, glad, frisk, hjertevarm og helt utrolig samlende. Hun fik fra start skabt en stemning, hvor der var plads til alt og alle! En gruppe med par, veninder, og folk der rejste alene og med et aldersspænd på 10-72 år. At omkring halvdelen af ​​deltagerne var gengangere på Trines turer, siger utrolig meget om hvor bredt hun favner og hvor dygtig hun er!
For mig var kombinationen med vandring helt perfekt. Det gav mulighed for både at få nogle oplevelser med en fantastisk og vild natur samt fordybelsen og roen gennem yoga hver morgen og eftermiddag.
Det er ikke sidste gang jeg tager på yoga/vandretur og bestemt ikke sidste gang jeg skal afsted med Trine.

Christina Schütz Andersen

Yogarejse Lefkas 2024

Trine er et utrolig rummeligt menneske som favner alle i gruppen. Hun er meget nærværende og har en super god eneregi.

Ugens yogaprogram er rigtig godt tilrettelagt og jeg kan varmt anbefale en rejse med Trine

Charlotte Kristensen

Tak for en helt fantastisk weekend på Kragerup Gods Yogaretreat ♥️

Trine er en fantastik yogalærer. Jeg har lavet en del yoga og Trine er klart min favorit instruktør. Hun er dygtig, levende, varieret i øvelsesvalg og man keder sig aldrig. Øvelserne er for alle, krævende til de veltrænede og altid alternativer til andre eller alternativer ved evt. skavanker. Jeg kan klart og varmt anbefale Trine som underviser. 

Håber du kan bruge det. Et STORT 5 tal fra mig 😁

Charlotte Bjørk Christensen

Yoga rejse til Lefkas 2021: Min tur til Lefkas var første gang jeg skulle give mig i kast med yoga, og hvilken måde at gøre det på. Det foregik på den mest fantastiske lokation, hvor alt hvad der normalt larmer i hverdagen, var pillet væk, så oplevelsen og de nye indtryk kunne få den nødvendige plads.

Ugen var tilrettelagt med yoga fra morgenstunden og igen om eftermiddagen. Her blev vi taget igennem en række forskellige typer yoga, hvilket var perfekt for en nybegynder som mig, for at få det lidt bredere perspektiv af hvad yoga kan. Udover yoga var der også planlagt en række flotte guidede vandreture.

Hele planen var udarbejdet af Trine, som var instruktør/vejleder på turen. Trine er et af de mest fantastiske menneske at være i selskab med. Ud over at skabe en naturlig tryghed og ro for alle omkring hende, formåede hun at tilpasse yoga-timerne løbende til de enkelte deltagere, både ud fra deres fysiske kunnen og det formål man nu måtte have med at være med på sådan en tur.

Mit mål med turen var at blive introduceret til yoga og få nogle redskaber, der kunne hjælpe mig med at skabe et mentalt pusterum i en hverdag fyldt med støj. Det blev absolut indfriet i kombination af Trines fantastiske væsen og den flotte lokation.

Så hvis du vil gøre din krop og dit sind en tjeneste, book en tur med Trine, som jeg absolut også har i sinde at gøre igen. Denne oplevelse kan du ikke få fra en App eller YouTube😊

De varmeste anbefalinger,

Niklas

Jeg er far til William, en dreng på 8 år som for år tilbage blev fejlbehandlet på Rigshospitalet. Han er i dag ude af stand til at bevæge sig eller tale. Vi har siden da kommet fast hos Trine. Hun er den skønneste, varmeste, mest empatiske behandler, jeg kunne ønske mig til William. Ikke kun for ham, men også for mig som far og som person i det hele taget. Hun rummer os på alle måder, hun er altid glad og har overskud og styrke. Hun vejleder os i alle livets sammenhænge og fungere derfor også som en coach for mig. Jeg tror ikke, at det er hendes faglighed, der gør hende så elsket af William. Det må være alle hendes indre værdier, hendes tilgang til ham, hende udstråling og deres indbyrdes kontakt. Men som far kan jeg også se hendes faglighed, hun ved så mange ting, hun er så dygtig og hun gør en kæmpe forskel for os. Skulle der være noget hun ikke ved, lærer hun det. Hun er ærlig og ikke til at undvære.

Brian Julius Jørgensen

“Yogaferie Kap Verde, marts 2022.
Jeg er just landet efter min første yogaferie, og jeg har haft den udsøgte fornøjelse at have Trine som instruktør.
Oven på en meget lang og udfordrende periode på jobbet, var min trang til at koble af nok større end jeg selv lige havde forstået, og jeg må ærligt indrømme, at den uge fik langt større indvirkning på mig, end jeg kunne have forestillet mig.
Ud over at Trine får alle omkring sig til at føle sig godt tilpas under træningen, har jeg sjældent mødt et menneske med så ekseptionelt gode menneskelige egenskaber. Den åbenhed, nysgerrighed og varme, som man bliver mødt med af Trine er smittende og klart medvirkende til, at vi havde en fantastisk gruppe, som meget hurtigt kom tæt ind på livet af hinanden.
Trine fik præsenteret os for så mange spændende aspekter af yogaen, at man havde lyst til mere tid end de daglige tre timer – og sjældent har jeg følt mig så motiveret til at dykke mere ned i yogaen.
Det bedste selskab, masser af gode grin, fantastisk yoga og dybe refleksioner… der er meget at være taknemmelig for oven på den uge! Og ikke mindst stof til eftertanke.
Det var muligt min første, men absolut ikke den sidste yogatur med Trine, for hun kan noget helt særligt.
Tak for dig Trine 🙏🏻“
Henriette Rosenborg

Min mand og jeg er lige vendt hjem fra en fuldstændig fantastisk yogaferie med Trine Winther som vores karismatiske , rummelige , nærværende og meget dygtige  yogalærer. Hun har en utrolig smittende positiv og let energi , som vi alle får glæde af i hendes nærvær. Hendes undervisning er meget brugbar i mange henseender og vi blev præsenteret for spændende yogaformer af forskellige slags.

Vi glæder os allerede til en yogatur til lefkas igen næste år.

Tak for at lære dig at kende, Trine. Du gør en stor forskel .

Birgitte Rydal Johansen

Tak for en helt uforglemmelig yogaferie på Gran Canaria sommer 2022

Et eller andet har denne ferie gjort ved mig. Da jeg kom retur fra yogaferien, spurgte min chef om jeg var blevet forelsket, for jeg strålede og var så glad og afslappet. Nej jeg er ikke forelsket, men jeg har fået mere liv i mit liv, og det skal leves på en måde, hvor jeg mærker mere efter, passer på mig selv, er mere bevidst og ikke mindst er glad.

Jeg tog afsted uden nogen forventninger, men med åbent sind og ja-hatten på. At det endte med at være en ferie, som jeg fortæller og anbefaler til alle, der gider hører på mig, er fantastisk, TAK. Og skal helt sikker afsted igen. 

Jeg havde prøvet yoga et par gange inden jeg tog afsted, men den måde Trine guidede os igennem var fantastisk. Jeg kunne lige pludselig mærke mig selv, og at min krop så gerne ville yogaen. Jeg kommer nok aldrig til at glemme den oplevelse, da du sagde ”giv slip” og jeg gav slip (hvilket ikke er normalt for mig) og kunne ikke styrer tårerne, det var en vild oplevelse og den sidder stadig i mig.

Måden ferien var sat sammen, var perfekt for mig. Dejlig måde at starte dagen, være social med skønne mennesker til de to måltider, masser af tid til bare at være mig på badeferie inden eftermiddags yoga. Og så skønt at det lå i sommerferien.

Jeg har tænkt en del over timerne med Tina, for jeg var ikke i tvivl om mine kerneværdier inden jeg tog afsted, og det er stadig de samme, men der blev sagt ting højt, som jeg tænker over i dag både privat og på arbejdet, og det er jeg meget taknemlig for.

Vi kom hjem onsdag og fredag havde jeg meldt mig ind i et yoga center. Yoga skal være en del af min hverdag, for det gør en forskel. Jeg cykler glad, taknemlig og lettere fra hver eneste yogatime, tak fordi du åbnede min verden til at mærke min krop. 

Alt i alt, en fantastisk oplevelse, max stjerne herfra og de største anbefalinger.

TAK. – De bedste hilsner

Dina Clemmensen

Trine er utroligt nærværende og inspirerende yogalærer, der med sin sprudlende positive energi både udfordrer og tager hånd om deltageren gennem yogaflowet. Fantastisk skøn yoga med både fokus og variation!

Glæder mig til at tage afsted på yogarejse med dig igen i en nær fremtid. 

Gry Møl Mortensen

Anmeldelse Spies sportsuge 2024

Lige kommet hjem fra en fantastisk sportsuge på Gran Canaria, hvor jeg deltog i yoga hos Trine Winther. Min mand var også med, han var på vandreholdet hos Carsten Palmer. Vi har begge haft en helt igennem fantastisk uge, kommet hjem fyldt med sol, varme og ny energi til at klare resten af ​​den mørke, kolde vinter i DK.

Yoga hos Trine kan kun anbefales. Trine formår at lave et program meget bredt indenfor alle yoga arter og er rigtig god til at få os med på den meditative del også.

Trine kan instruere i øvelserne så alle, lige fra nybegynder til erfaren yogaudøver, får noget ud af sessionerne. Der er altid flere alternertiver til, hvordan en stilling/øvelse kan udføres, så alle får mest muligt ud af øvelserne. Man går aldrig fra en session uden at mærke, man har ydet noget både fysisk og på det mentale plan.

Trine formår at forbinde og skabe en dynamik i gruppen af ​​25-30 forskellige mennesker, så vi virkelig bare har snakket og hygget os på tværs i gruppen hele ugen. Man kan sagtens tage alene på disse hold, man bliver en del af gruppen.

Efter sådan en uge med 1½ gange yoga morgen + aften, tager man hjem fyldt af taknemmelighed og lethed i kroppen. Har mange vise ord med hjem i sindet, som kan bruges, når noget presser på i hverdagen, så man lige trækker vejret dybt og mærker dybt inde, det kan du godt klare.

Hvert et ord og mere til, er faktisk ikke nok til at beskrive den glæde og taknemmelighed, jeg har følt gennem den forgangne ​​​​uge, sådan et boost skulle alle have en gang imellem. Tusind tak for den du er

Karen Andersen

Yogarejse til Rhodos 2020: Det er min første yogarejse men bestemt ikke min sidste. En stor tak til dig Trine for at give mig en unik oplevelse. Både i forhold til yoga og mindfulness undervisningen og i forhold til din måde at guide mig som menneske, din særlige evne til at få alle til at føle sig inkluderet i gruppen og på alle måder godt tilpas. Jeg har fået mange gode redskaber til at arbejde videre med herhjemme og samtidig fået en dybere forståelse for hvad yoga egentlig er på et fysisk, mentalt og åndeligt plan. tak for det Trine, du er en engel.

Mette Helmer Sabra

Yogarejse til Kap Verde 2022

ALLE burde rejse med dig Trine på tur – i ind- og udland ❤️

Jeg var med i Kap Verde i marts 22. Det var en skøn tur på alle måder. Magisk for mig ❤️

Du er så nærværende og dygtig og inkluderende og det var en kæmpe fornøjelse. 1000 tak for dig ❤️

Lene Lissau

Trine har en, sjælden set, stor relationel kompetance. I hendes møde med det enkelte menneske, udstråler hun en positiv tilgang der smitter de fleste.

Conni Langhoff Jensen

Yogarejse til Kap Verde 2022

Trine Winther du et fantastisk menneske  og en dygtig yogalærer.

Jeg er dig evigt taknemmelig for den hjælp og støtte du gav mig og min søster, i en svær situation❤️🙏

vi glæder os til at deltage, på dit hold, igen til vinter – formentlig på Kap Verde igen.

Lone Rugholm

November 2022

For lidt over en uge side kom jeg hjem fra en vidunderlig yoga-rejse på Kap Verde☀️🧘‍♀️✈

Jeg sad tilfældigt ved poolkanten sammen med min yoga-instruktør Trine Winther og sludrede lige inden vi skulle hjem. Vi delte to lækre tærter, jeg havde købt på et lille bageri, op i to. Først rakte jeg hende halvdelen af en lækker cremetærte med masser af smag, og derefter en helt almindelig madtærte med æg og skinke.

Senere på vej ud til lufthavnen siger Trine til mig “Susie, fremover så tag mere dessert først, og spis det kedelige efter…❤️”

Ordene satte gang i tanker hos mig – både om livet og det generelle arbejdsliv.

Trine er super inspirerende og en fantastisk dygtig yoga-instruktør. Hun laver de mest vidunderlige yogarejser ude i verden 10-12 uger om året 🧘‍♀️ og skønne retreats på Kragerup Gods – men det er kun en del af hendes arbejdsliv!

Trine er også uddannet sygeplejerske og hjælper børn med traumer, hjælper plejefamilier, laver ansigtszoneterapi og rejser ud i verden som kriseberedskab🏥 Hun har i den grad formået at sammensætte et rigt og inspirerende arbejdsliv, hvor hendes faglige og personlige passion for at gøre en forskel går hånd i hånd🤝

Hun er et stjerneeksempel på en first-mover i vores kommende arbejdsmarked, hvor du godt kan få et anderledes arbejdsliv til at gå op og få mulighed for at dyrke dine interesser og opleve spændende ting – samtidig med at gøre en forskel for andre.

Vi må nemlig godt begynde at vælge den delikate dessert fra starten🍨🍧

Det er vigtigt at lægge mærke til og anerkende den store forskel, som kvindelige forbilleder gør. I dag er det kvindernes internationale kampdag – og derfor en vigtig anledning til at hylde alle seje kvinder, der året rundt inspirerer os på forskellige måder.

I dag hylder jeg Trine for hendes skønne måde at være på og hendes mod til at følge hendes passion i livet🤩

De bedste anbefalinger fra

Susie Lynge

Skøn rejse. Trine er skøn, sjov og seriøs og ikke mindst meget dygtig til yoga og at formidle.  Kan varmt anbefales.  

Joan Skinbjerg

Jeg har været på en skøn tur med Trine, som er meget en givende yogainstruktør. Hun øser ud af sin viden, indsigt og gode energi og er god til at tilpasse undervisningen til det, der lige er brug for og til at forklare undervejs på en omsorgsfuld og behagelig måde.  

Lone Strömgren

Er netop vendt hjem efter en virkelig skøn yogarejse, til Kap Verde, med Trine. Jeg har tidligere været afsted i en grupppe, og har derfor noget at sammenligne med. Det har været en fornøjelse at være afsted med Trine. Hun er fuldt ud dedikeret til yogaen og underviser så alle kan være med.        Trine er nærværende, empatisk, og med godt humør., Der  en skøn afslappet stemning, når hun underviser, og hun har fokus på hvis nogen af deltagerne skal have hjælp til at komme ud i  stillingerne . Der var også lagt noget mindfulness undervisning ind, i løbet af ugen, hvilket var ret spændende.
Trine havde planlagt en ørundtur , midt på ugen, hvor vi i jeep, så forskellige seværdigheder og spiste på en lokal restaurant. Det har en spændende tur.
Jeg kan på det varmeste anbefale at tage på yogarejse, med Trine. Det er ren balsam for sjælen.
Lene R. Kristensen

Af hjertet tak for en fantastisk yoga rejse på Kreta april 2022. Du gør det virkelig godt Trine!

Jeg kom hjem med minderne fra en uge fyldt med dejlige oplevelser.

Yoga i 3 timer hver dag med en rigtig god sammenhæng gennem ugen, mindfullnes og inspiration fra teorien som ligger bag. Trine, du har bare evnen til med få ord at skabe en betydningsfuld refleksion hos mig.

Vandretur i kløft, skønne mennesker og fællesskabet på kryds og tværs i gruppen med besøg på de små hyggelige restauranter.

Rejsen havde også en positiv indvirkning på mig rent fysisk. Efter en længere periode med helbredsmæssige udfordringer, oplevede jeg i løbet af ugen, at min fod var i bedring. Introduktionen af fodyoga har helt klart gjort en forskel. – super brugbare øvelser som  jeg stadig bruger hver dag.

Smerterne i mine hænder forsvandt og kom først tilbage ca en uge efter vi kom hjem til Dk.

Sidst med ikke mindst, var der store fremskridt ved min første TRX træning efter rejsen.

Jeg var gået op i styrke og min balance kunne udfordres på et højere niveau end tidligere.

Det har været stort at opleve denne positive forandring og det har givet mig et indblik i, at det er “noget andet” min krop har brug for, end det jeg byder den i min hverdag.

Rejsen har givet mig en ny indsigt i min krop og mit sind.

Tak Trine, det betyder rigtig meget for mig <3

Jeg er SÅ klar på flere af dine yogarejser.

De bedste anbefalinger fra

Lone Dauer Andersen