Anmeldelser

Trine som Yogalærer. Yogarejse på Kreta 2018:

“Med din energi og personlighed åbnede du en ny dør til mit liv. “

“Du har en helt særlig evne til at gøre undervisningen spændende og sjov”​

Mikkel Christensen

Jeg er netop kommet hjem fra Madeira og fra en helt fantastisk, og samtidig min første yoga tur, med Trine Winther som instruktør.

Trine er en skøn og dygtig yogalære, der ved hendes empatiske og udadvendte personlighed formår at formidle og inddrage os deltager i yogaens fantastiske univers og effekt på vores krop og sind.

Så selv om jeg var nybegynder i det yogiske univers, havde jeg den skønneste oplevelse med yogaen, hvilket bestem er Trines fortjeneste.

Ingen tvivl om jeg SKAL afsted igen med Trine som yogalære.

Dorthe Bagge Olsen

Jeg har været på Madeira med Trine Winther på yogarejse efterår 2021. Jeg oplever Trine som en meget kompetent, inkluderende og præcis instruerende, der med hendes milde stemme og væsen gør det muligt for mig, at lukke mine øjne og fordybe mig trygt i min yogapraksis. Som erfaren yogaudøver oplever jeg, at Trine er meget inspirerende og har en bred portefølje inden for yoga, mindfulness, m.v. at trække på.

At Trine så også er sygeplejerske gør bare, at f.eks. spørgsmål fra deltagerne kan adressers og nuanceres i et bredt perspektiv.

Trine er generøs med sin tid, viden og energi og jeg var på alle måder meget veltilpas på denne yogarejse.

Tak for det.

Annette Rasmussen

Allerede efter 1. Behandling så vi en stor effekt. Det var guld værd, at vi fik redskaber og øvelser, som vi dagligt kunne bruge derhjemme.

En nyfødt pige

Trine som Vi har her på Comwell Korsør, i de seneste år, samarbejdet med Trine Winther. Det har været os en udsøgt fornøjelse.  Trine er en yderst positiv, motiverende og inspirerende person. Såvel vores gæster, som personalet her, nyder hendes selskab. Hun er en professionel, dygtig og god kollega. Et menneske med stort overskud, som hun gerne deler ud af. Trine er den bedste inden for hendes virke. Hun har styr på alt, både detaljerne og evnen til ikke at miste overblikket i stressede situationer. Trine møder altid forberedt og repræsenterer hotellet på bedste vis. Uanset hvilket ”set-up” vi præsenterer Trine for; om det involverer en stor forsamling eller om hun står med kun en gæst, så er hun klar og brænder for sagen. Trine favner alle og har en kæmpe personlighed, empati og udstråling. Vores kunder føler sig trygge i hendes selskab og vi ved, at hun altid tager varer på dem på allerbedste vis. Alle mennesker burde have en Trine i deres liv eller virksomhed

Pia Bredahl Jensen, Comwell Korsør

Yoga ferie til Lefkas m. Trine Winther.

Instruktør Trine Winther besidder så mange kvaliteter, personlige samt som Yoga instruktør.

Trine er helt eminent til, at vejlede og korrigere en så yoga øvelserne udføres korrekt, hvorved de rigtige muskler aktiveres og derved opnår styrke. Selvom jeg ofte føler mig som en “strandet hval” i min performancen af yoga øvelserne, så formår Trine ved hendes vejledning, verbalt som nonverbalt, at man får følelsen af, at man er den “bedste” til yoga.

Udover man opnår kropslige styrke ved yoga, er der også en øget psykisk/mental sundhed ved, at dyrke yoga.

Jeg blev overrasket og meget overvældet over, hvor meget yoga påvirkede min mentale sundhed, hvilket var helt uventet.

Jeg blev mindet om, blev bevidst om vigtigheden af fokus på korrekt, dyb vejrtrækning generelt, men især ved kontakt med kroppens chakraer

Det er Trine Winther`s indsats alene, at jeg blev så berørt, blev udfordret samt fik styrket min mentale sundhed.

Trine formår ved hendes vise ord under hele yoga seancen, at man ubevidst/ bevidst kommer i kontakt med ens følelser, på godt og ondt, som man ikke har vedkendt/erkendt i længere tid, hvilket er meget overvældende.

Trine Winther`s skønne personlighed, Mindset, hendes altid imødekommenhed og smilende væsen, at hun formår at samle og rumme alle, fra en 17 årige pige til “damer” på +65 er helt specielt.

Trine`s tilgang til og performancen af yoga, hendes vise ord der understøttes af den smukkeste musik, blev jeg meget berørt, tænkte over, om mine valg i livet var de rigtige, om mine sande værdier samt hvis der er ubalancer så ændre det ved at tage aktion og genoprette balance i livet.

Jeg er på denne yoga rejse blevet mere bevidst/bekræftet i mine sande værdier, om at leve i nuet, om at være tilstede og IKKE mindst TAKNEMMELIG.

Jeg er bekræftet i, at mine valg/handlinger her i livet er de rigtige, trods de udfordringer og konsekvenser der er, men som samtidigt også er medvirkende til udvikling til den person man er.

Jeg er meget mere i balance med mig selv efter denne yoga rejse, hvilket absolut IKKE er min sidste!

Jeg vil fremadrettet påbegynde en tradition for min datter & jeg, at vi årligt tager på tøse tur, yoga ferie med Trine Winther, da det er rent velvære, selvforkælelse & kvalitetstid.

Jeg har også fået “overtalt” min skønne mand til ,at tage med på yoga ferie, så vi sammen kan opleve en aktiv men samtidig afslappet ferie i Sydens sol.

Yoga er balsam for krop & sjæl samt for ens fysiske som mentale sundhed.

Dorte Larsen

Tak for en helt fantastisk weekend på Kragerup Gods Yogaretreat ♥️

Trine er en fantastik yogalærer. Jeg har lavet en del yoga og Trine er klart min favorit instruktør. Hun er dygtig, levende, varieret i øvelsesvalg og man keder sig aldrig. Øvelserne er for alle, krævende til de veltrænede og altid alternativer til andre eller alternativer ved evt. skavanker. Jeg kan klart og varmt anbefale Trine som underviser. 

Håber du kan bruge det. Et STORT 5 tal fra mig 😁

Charlotte Bjørk Christensen

Yoga rejse til Lefkas 2021: Min tur til Lefkas var første gang jeg skulle give mig i kast med yoga, og hvilken måde at gøre det på. Det foregik på den mest fantastiske lokation, hvor alt hvad der normalt larmer i hverdagen, var pillet væk, så oplevelsen og de nye indtryk kunne få den nødvendige plads.

Ugen var tilrettelagt med yoga fra morgenstunden og igen om eftermiddagen. Her blev vi taget igennem en række forskellige typer yoga, hvilket var perfekt for en nybegynder som mig, for at få det lidt bredere perspektiv af hvad yoga kan. Udover yoga var der også planlagt en række flotte guidede vandreture.

Hele planen var udarbejdet af Trine, som var instruktør/vejleder på turen. Trine er et af de mest fantastiske menneske at være i selskab med. Ud over at skabe en naturlig tryghed og ro for alle omkring hende, formåede hun at tilpasse yoga-timerne løbende til de enkelte deltagere, både ud fra deres fysiske kunnen og det formål man nu måtte have med at være med på sådan en tur.

Mit mål med turen var at blive introduceret til yoga og få nogle redskaber, der kunne hjælpe mig med at skabe et mentalt pusterum i en hverdag fyldt med støj. Det blev absolut indfriet i kombination af Trines fantastiske væsen og den flotte lokation.

Så hvis du vil gøre din krop og dit sind en tjeneste, book en tur med Trine, som jeg absolut også har i sinde at gøre igen. Denne oplevelse kan du ikke få fra en App eller YouTube😊

De varmeste anbefalinger,

Niklas

Jeg er far til William, en dreng på 8 år som for år tilbage blev fejlbehandlet på Rigshospitalet. Han er i dag ude af stand til at bevæge sig eller tale. Vi har siden da kommet fast hos Trine. Hun er den skønneste, varmeste, mest empatiske behandler, jeg kunne ønske mig til William. Ikke kun for ham, men også for mig som far og som person i det hele taget. Hun rummer os på alle måder, hun er altid glad og har overskud og styrke. Hun vejleder os i alle livets sammenhænge og fungere derfor også som en coach for mig. Jeg tror ikke, at det er hendes faglighed, der gør hende så elsket af William. Det må være alle hendes indre værdier, hendes tilgang til ham, hende udstråling og deres indbyrdes kontakt. Men som far kan jeg også se hendes faglighed, hun ved så mange ting, hun er så dygtig og hun gør en kæmpe forskel for os. Skulle der være noget hun ikke ved, lærer hun det. Hun er ærlig og ikke til at undvære.

Brian Julius Jørgensen

“Yogaferie Kap Verde, marts 2022.
Jeg er just landet efter min første yogaferie, og jeg har haft den udsøgte fornøjelse at have Trine som instruktør.
Oven på en meget lang og udfordrende periode på jobbet, var min trang til at koble af nok større end jeg selv lige havde forstået, og jeg må ærligt indrømme, at den uge fik langt større indvirkning på mig, end jeg kunne have forestillet mig.
Ud over at Trine får alle omkring sig til at føle sig godt tilpas under træningen, har jeg sjældent mødt et menneske med så ekseptionelt gode menneskelige egenskaber. Den åbenhed, nysgerrighed og varme, som man bliver mødt med af Trine er smittende og klart medvirkende til, at vi havde en fantastisk gruppe, som meget hurtigt kom tæt ind på livet af hinanden.
Trine fik præsenteret os for så mange spændende aspekter af yogaen, at man havde lyst til mere tid end de daglige tre timer – og sjældent har jeg følt mig så motiveret til at dykke mere ned i yogaen.
Det bedste selskab, masser af gode grin, fantastisk yoga og dybe refleksioner… der er meget at være taknemmelig for oven på den uge! Og ikke mindst stof til eftertanke.
Det var muligt min første, men absolut ikke den sidste yogatur med Trine, for hun kan noget helt særligt.
Tak for dig Trine 🙏🏻“
Henriette Rosenborg

Min mand og jeg er lige vendt hjem fra en fuldstændig fantastisk yogaferie med Trine Winther som vores karismatiske , rummelige , nærværende og meget dygtige  yogalærer. Hun har en utrolig smittende positiv og let energi , som vi alle får glæde af i hendes nærvær. Hendes undervisning er meget brugbar i mange henseender og vi blev præsenteret for spændende yogaformer af forskellige slags.

Vi glæder os allerede til en yogatur til lefkas igen næste år.

Tak for at lære dig at kende, Trine. Du gør en stor forskel .

Birgitte Rydal Johansen

Tak for en helt uforglemmelig yogaferie på Gran Canaria sommer 2022

Et eller andet har denne ferie gjort ved mig. Da jeg kom retur fra yogaferien, spurgte min chef om jeg var blevet forelsket, for jeg strålede og var så glad og afslappet. Nej jeg er ikke forelsket, men jeg har fået mere liv i mit liv, og det skal leves på en måde, hvor jeg mærker mere efter, passer på mig selv, er mere bevidst og ikke mindst er glad.

Jeg tog afsted uden nogen forventninger, men med åbent sind og ja-hatten på. At det endte med at være en ferie, som jeg fortæller og anbefaler til alle, der gider hører på mig, er fantastisk, TAK. Og skal helt sikker afsted igen. 

Jeg havde prøvet yoga et par gange inden jeg tog afsted, men den måde Trine guidede os igennem var fantastisk. Jeg kunne lige pludselig mærke mig selv, og at min krop så gerne ville yogaen. Jeg kommer nok aldrig til at glemme den oplevelse, da du sagde ”giv slip” og jeg gav slip (hvilket ikke er normalt for mig) og kunne ikke styrer tårerne, det var en vild oplevelse og den sidder stadig i mig.

Måden ferien var sat sammen, var perfekt for mig. Dejlig måde at starte dagen, være social med skønne mennesker til de to måltider, masser af tid til bare at være mig på badeferie inden eftermiddags yoga. Og så skønt at det lå i sommerferien.

Jeg har tænkt en del over timerne med Tina, for jeg var ikke i tvivl om mine kerneværdier inden jeg tog afsted, og det er stadig de samme, men der blev sagt ting højt, som jeg tænker over i dag både privat og på arbejdet, og det er jeg meget taknemlig for.

Vi kom hjem onsdag og fredag havde jeg meldt mig ind i et yoga center. Yoga skal være en del af min hverdag, for det gør en forskel. Jeg cykler glad, taknemlig og lettere fra hver eneste yogatime, tak fordi du åbnede min verden til at mærke min krop. 

Alt i alt, en fantastisk oplevelse, max stjerne herfra og de største anbefalinger.

TAK. – De bedste hilsner

Dina Clemmensen

Yogarejse til Rhodos 2020: Det er min første yogarejse men bestemt ikke min sidste. En stor tak til dig Trine for at give mig en unik oplevelse. Både i forhold til yoga og mindfulness undervisningen og i forhold til din måde at guide mig som menneske, din særlige evne til at få alle til at føle sig inkluderet i gruppen og på alle måder godt tilpas. Jeg har fået mange gode redskaber til at arbejde videre med herhjemme og samtidig fået en dybere forståelse for hvad yoga egentlig er på et fysisk, mentalt og åndeligt plan. tak for det Trine, du er en engel.

Mette Helmer Sabra

Yogarejse til Kap Verde 2022

ALLE burde rejse med dig Trine på tur – i ind- og udland ❤️

Jeg var med i Kap Verde i marts 22. Det var en skøn tur på alle måder. Magisk for mig ❤️

Du er så nærværende og dygtig og inkluderende og det var en kæmpe fornøjelse. 1000 tak for dig ❤️

Lene Lissau

Yogarejse til Kap Verde 2022

Trine Winther du et fantastisk menneske  og en dygtig yogalærer.

Jeg er dig evigt taknemmelig for den hjælp og støtte du gav mig og min søster, i en svær situation❤️🙏

vi glæder os til at deltage, på dit hold, igen til vinter – formentlig på Kap Verde igen.

Lone Rugholm

Trine er utroligt nærværende og inspirerende yogalærer, der med sin sprudlende positive energi både udfordrer og tager hånd om deltageren gennem yogaflowet. Fantastisk skøn yoga med både fokus og variation!

Glæder mig til at tage afsted på yogarejse med dig igen i en nær fremtid. 

Gry Møl Mortensen

Skøn rejse. Trine er skøn, sjov og seriøs og ikke mindst meget dygtig til yoga og at formidle.  Kan varmt anbefales.  

Joan Skinbjerg

Jeg har været på en skøn tur med Trine, som er meget en givende yogainstruktør. Hun øser ud af sin viden, indsigt og gode energi og er god til at tilpasse undervisningen til det, der lige er brug for og til at forklare undervejs på en omsorgsfuld og behagelig måde.  

Lone Strömgren

Trine har en, sjælden set, stor relationel kompetance. I hendes møde med det enkelte menneske, udstråler hun en positiv tilgang der smitter de fleste.

Conni Langhoff Jensen

Er netop vendt hjem efter en virkelig skøn yogarejse, til Kap Verde, med Trine. Jeg har tidligere været afsted i en grupppe, og har derfor noget at sammenligne med. Det har været en fornøjelse at være afsted med Trine. Hun er fuldt ud dedikeret til yogaen og underviser så alle kan være med.        Trine er nærværende, empatisk, og med godt humør., Der  en skøn afslappet stemning, når hun underviser, og hun har fokus på hvis nogen af deltagerne skal have hjælp til at komme ud i  stillingerne . Der var også lagt noget mindfulness undervisning ind, i løbet af ugen, hvilket var ret spændende.
Trine havde planlagt en ørundtur , midt på ugen, hvor vi i jeep, så forskellige seværdigheder og spiste på en lokal restaurant. Det har en spændende tur.
Jeg kan på det varmeste anbefale at tage på yogarejse, med Trine. Det er ren balsam for sjælen.
Lene R. Kristensen

Af hjertet tak for en fantastisk yoga rejse på Kreta april 2022. Du gør det virkelig godt Trine!

Jeg kom hjem med minderne fra en uge fyldt med dejlige oplevelser.

Yoga i 3 timer hver dag med en rigtig god sammenhæng gennem ugen, mindfullnes og inspiration fra teorien som ligger bag. Trine, du har bare evnen til med få ord at skabe en betydningsfuld refleksion hos mig.

Vandretur i kløft, skønne mennesker og fællesskabet på kryds og tværs i gruppen med besøg på de små hyggelige restauranter.

Rejsen havde også en positiv indvirkning på mig rent fysisk. Efter en længere periode med helbredsmæssige udfordringer, oplevede jeg i løbet af ugen, at min fod var i bedring. Introduktionen af fodyoga har helt klart gjort en forskel. – super brugbare øvelser som  jeg stadig bruger hver dag.

Smerterne i mine hænder forsvandt og kom først tilbage ca en uge efter vi kom hjem til Dk.

Sidst med ikke mindst, var der store fremskridt ved min første TRX træning efter rejsen.

Jeg var gået op i styrke og min balance kunne udfordres på et højere niveau end tidligere.

Det har været stort at opleve denne positive forandring og det har givet mig et indblik i, at det er “noget andet” min krop har brug for, end det jeg byder den i min hverdag.

Rejsen har givet mig en ny indsigt i min krop og mit sind.

Tak Trine, det betyder rigtig meget for mig <3

Jeg er SÅ klar på flere af dine yogarejser.

De bedste anbefalinger fra

Lone Dauer Andersen