Børnebehandling

Børnebehandling

Fra 0 til 12 år

Det ufødte barn kan lejre sig i bækkenet på en måde, som kan give ubalancer i muskeltonus og bevægeapperat. Fødselsforløbet kan ligeledes påføre barnet spændinger og forskellige grader af stress. Symptomer: Urolig, vil ikke ligge på maven, generet af luft i maven, koliksmerter, græder meget, svært ved at finde ro og sove i længere tid af gangen, virker ”skrøbelig” og sensitiv, synlige skævheder som: Drejer hovedet mest til 1 side, ligger med buet krop som et C, generet når en arm/skulder berøres o.a.

Hvis du fornemmer at dit barn ikke trives uden nødvendigvis at kende årsagen, skal du lytte til din intuition og mavefornemmelse: ”Gaven i maven”. Dit barn kan reagere på fødslen eller på en frygt, sorg eller belastning, som fylder i dig eller familien.

Jeres barn behøver ikke at fejle noget, tilbuddet kan også bruges som et ”sundhedstjek” efter fødslen. Jeg tilbyder at undersøge jeres barn for skævheder og ubalancer ud fra viden om graviditeten, fødslen, barnets trivsel og familien som helhed.

 

Jeg kan bl.a. korrigere og behandle:

 • Sutteproblemer
 • ubalancer i mave/tarmsystemet, kolik
 • mellemørebetændelse, luftvejsgener, allergier
 • søvnbesvær, uro og manglende trivsel
 • skævheder i kroppen og bevægeapparatet

 

Hvordan:

Behandlingen kan bestå af kranio sakral terapi, akupressur, massage, zoneterapi og vejledning i befordrende øvelser. En del af disse teknikker vil jeg lære jer som forældre, så I vil være i stand til at forebygge og behandle jeres barn hjemme. I har mulighed for at filme mange af øvelserne, så I kan bruge dem hjemme.

Med mine mange års erfaring, oplever jeg, at de fleste problematikker lindres efter 1-3 behandlinger

 

Pris:

Behandling 60 – 75 min: 700,- kr

Baby- & Børnemassage

Fra 0 til 12 år

Fysisk berøring, stimuli og kærtegn øger dit barns kropsbevidsthed og selvværd. Babymassage er derfor med til at danne barnets grundlag for indlæring og har således stor betydning for barnets tidlige udvikling.

Babymassage virker bl.a. regulerende på vejrtrækningen, immunforsvaret og fordøjelsen (lindrer koliksmerter). Børn i alle aldre: Du/I kan lære at tilpasse massageteknikkerne til for tidligt fødte, sensitive, nyfødte, urolige og større børn.

Individuel/grupper: Babymassage kan bestilles som en individuel behandling eller som undervisning i mødre grupper, institutioner eller andet forum. I grupper foregår undervisningen over 2-3 besøg afhængig af ønsker og behov.

Undervisningen kan også indeholde emner som barnets kost, hudpleje, motorisk udvikling, stimuli af barnets 7 sanser, amning m.m.

  Træning for dig & dit barn

  Træning for jer begge

  Hvis du godt kunne tænke dig at praktisere din egne træning der hjemme og samtid være sammen med dit barn, kan jeg lave forskellig tilpassede træningsprogrammer til dig og din baby/dit barn. I træningen vil du bruge dit barns vægt som fysisk udfordring, lave øvelser for barnets trivsel og motoriske udvikling imens du får fuld udbytte af din egen træning.

  Du har mulighed for at filme programmerne, så du kan bruge dem igen og igen.

   

  Pris:

  Individuelle sessioner: time: 700 kr.

  Gruppe sessioner: Efter aftale