Lesbos Juni - FÅ PLADSER

 Yoga med din yogalærer Trine Winther og en udflugtsdag med båd til Kaninøen inkl. græsk frokost

Dato: 30/06 – 07/07 – 2024

Pris: 8.460,- pr. person inkl. morgenmad

Afrejse: København 

Se bare hende

Lesbos Juli - UDSOLGT

 Yoga med din yogalærer Trine Winther og en udflugtsdag til Kaninøen med båd  inkl. græsk frokost. I denne uge vil du også kunne deltage i en workshop med psykoterapeut Tina Hutnik omkring skyggearbejde

Forventet Dato: 22/7 – 29/07 2024

Pris: 9.499,- pr. person inkl. morgenmad

Afrejse: København 

Se bare hende

Lesbos - august

 Yoga med din yogalærer Trine Winther og en udflugtsdag til Kaninøen med båd inkl. græsk frokost

Forventet Dato: 25/08 – 01/09 2024

Pris: 8.160,- pr. person inkl. morgenmad

Afrejse: København 

Se bare hende

Lesbos september - UDSOLGT

 Yoga med din yogalærer Trine Winther og en udflugtsdag til Kaninøen med båd  inkl. græsk frokost

Forventet Dato: 01/09 – 08/09- 2024

Pris: 8.310,- pr. person inkl. morgenmad

Afrejse: København 

Se bare hende

Kreta

 Yoga, mindfulness, workshop omkring chakrayoga, yoga nidra og en dag med vandring med din yogalærer Trine Winther 

Dato: 03/10 – 10/10 – 2024

Pris: 8995,- pr. person

Afrejse: København og Billund

Se bare hende

Kap Verde - 1

Chakra yoga og energi arbejde med din yogalærer Trine Winther.

Kap verde byder på det smukkeste tyrkis grønne vand og den fineste strand. I løbet af ugen kan du desuden melde dig til en 1 dags tur rundt på øen med yogagruppen. Der er også mulighed for snorkling, hvor du sandsynligvis støder på havskildpadderne. I november måned er tid hvor mange skilpadde æg udklækkes på skildpadde farmen tæt på vores hotel. Dette kan vi opleve på 1 dags turen. 

Dato: 11-18 november 2024

Pris: 10.695,- pr. person i delt dobbeltværelse

Afrejse: København og Billund

Se mere her

Kap Verde - 2

Yoga og mindfulness med din yogalærer Trine Winther.

Kap verde byder på det smukkeste tyrkis grønne vand og den fineste strand. I løbet af ugen kan du desuden melde dig til en 1 dags tur rundt på øen med yogagruppen. Du kan også snorkle på Kap Verde, hvor der er stor sansynlighed for at opleve havskildpadderne. Det er også tiden hvor de små skildpadder udklækkes, dette kan vi opleve på 1 dags tur.  

Dato: 18.-25. november 2024

Pris: 10.695,- pr. person inkl. morgenmad

Afrejse: København og Billund

Se mere her

Yogahold og vandrehold på Gran Canaria - Puerto de Mogan

Yoga og 2 vandredage med din yogalærer Trine Winther.

Yoga og 2 vandredage ved den smukke havn i Mogan Gran Canaria. Sammen med yogaholdet er der også et vandrehold med Carsten Palmer, som indeholder 5 vandredage og en dag med yoga tiopasset vandreholdet. Du kan læse mere om vandreholdet under et link, jeg sætter ind, når rejsen er klar til salg.

Mogan er en meget charmerende havneby, kendt for sine mange lækre spisesteder og flotte bygninger.

På denne kombi rejse kan du enten melde dig på yogaholdet med Trine Winther eller vandreholdet med Carsten Palmer. Trine vil bl.a. have en yogadag med vandreholdet mens Carsten tager yogaholdet med på en vandredag.  Hver eftermiddag vil der være en “afterworkout” hvor begge hold kan samles til lidt at drikke og spise, som serveres af hotellet. Her kan vi dele dagens oplevelser og nyde samværet.

Dato: 11/01 – 18/01 2025

Pris: kommer senere

Afrejse: København og Billund

Mere info. følger senere

Yoga Retreat på Bali 2025

Til foråret 2025 kommer en eventyrlig yogarejse til naturskønne Bali. Her skal du forkæle med yoga, mindfulness samt Bali`s smukke natur og spændende kultur med din yogalærer Trine Winther. Den første yogarejse til Bali gennemførte jeg i marts/april 2024 og det var en stor succes og oplevelse.

Du kan allerede ny krydse datane, pris og nærmere info. følger snarest.

Dato: 10/04 -22/04 – 2025

Pris: kommer snart

Afrejse: København

Er du klar til en helt unik oplevelse med yoga på naturskønne Bali? På dette unikke og helt særlige yoga ophold laver yoga på en overdækket yoga shala med udsigt lige ud til junglen og rismarkerne. En magisk og sanselig oplevelse. Vi fordyber os i yogaens univers med spændende emner som: Yogafilosofi (the 8 limbs of yoga), pranayama, nervesystemets respons, de 7 energichakra og mindfulness principper. Vi skal lege med mantraer, mudras, næseskyldning og lære om forskellige meditationsteknikker. Jeg vil også introducere dig for faceyoga og fodyoga og lære dig forskellige teknikker til at lindre kroniske smerter gennem bindevævet. Under opholdet arrangerer jeg forskellige udflugter til bl.a. `Bali`s kendte risterassser. Vi besøger det hellige tempel “Tirta Empul” sammen med en lokal familie, som vil guide dig gennem forskellige renselses ritualer efterfulgt af en ofrings ceremoni. “Min familie” vil have tøj til både mænd og kvinder, som vi skal bære under ceremonien, og forberede mad og gaveofringer til os. En af de mest bevægende oplevelser jeg havde under mit ophold på Bali. Turen byder også på en tidlig morgenvandring til toppen af ​​bjerget “Mount Batur” hvor vi nyder solopgangen, mens vi spiser morgenmad. Måske har du også lyst til at prøve yoga i nogle af verdens mest kendte yogasteder bl.a. “Theyogabarn” i Ubud. Turen byder også på en tidlig morgenvandring til toppen af ​​bjerget “Mount Batur” hvor vi nyder solopgangen,Måske har du også lyst til at prøve yoga i nogle af verdens mest kendte yogasteder bl.a.“Theyogabarn” i Ubud. 

Husk at denne rejse er kravfri. At du kan vælge til og fra som du har behov for, så opholdet bliver med dig i fokus og din helt egen selvforkælende yogarejse og ferie.

Se bare hende 

Yogarejser

I samarbejde med Spies

Yoga kombineret med mindfulness, vandring,
udflugter og workshops.

Ikke kendskab til yoga?

Du behøver ikke kende til yoga for at vælge en yogarejse.
Vi er både nye og øvede.

Rejser du alene?

Der er altid mulighed for at vælge socialt samvær og
fælles spisning med gruppen.

Anmeldelser

Trine som Yogalærer. Yogarejse på Kreta 2018:

“Med din energi og personlighed åbnede du en ny dør til mit liv. “

“Du har en helt særlig evne til at gøre undervisningen spændende og sjov”​

Mikkel Christensen

Jeg er netop kommet hjem fra Madeira og fra en helt fantastisk, og samtidig min første yoga tur, med Trine Winther som instruktør.

Trine er en skøn og dygtig yogalære, der ved hendes empatiske og udadvendte personlighed formår at formidle og inddrage os deltager i yogaens fantastiske univers og effekt på vores krop og sind.

Så selv om jeg var nybegynder i det yogiske univers, havde jeg den skønneste oplevelse med yogaen, hvilket bestem er Trines fortjeneste.

Ingen tvivl om jeg SKAL afsted igen med Trine som yogalære.

Dorthe Bagge Olsen

Jeg har været på Madeira med Trine Winther på yogarejse efterår 2021. Jeg oplever Trine som en meget kompetent, inkluderende og præcis instruerende, der med hendes milde stemme og væsen gør det muligt for mig, at lukke mine øjne og fordybe mig trygt i min yogapraksis. Som erfaren yogaudøver oplever jeg, at Trine er meget inspirerende og har en bred portefølje inden for yoga, mindfulness, m.v. at trække på.

At Trine så også er sygeplejerske gør bare, at f.eks. spørgsmål fra deltagerne kan adressers og nuanceres i et bredt perspektiv.

Trine er generøs med sin tid, viden og energi og jeg var på alle måder meget veltilpas på denne yogarejse.

Tak for det.

Annette Rasmussen

Tak for en helt fantastisk weekend på Kragerup Gods Yogaretreat ♥️

Trine er en fantastik yogalærer. Jeg har lavet en del yoga og Trine er klart min favorit instruktør. Hun er dygtig, levende, varieret i øvelsesvalg og man keder sig aldrig. Øvelserne er for alle, krævende til de veltrænede og altid alternativer til andre eller alternativer ved evt. skavanker. Jeg kan klart og varmt anbefale Trine som underviser. 

Håber du kan bruge det. Et STORT 5 tal fra mig 😁

Charlotte Bjørk Christensen

Yoga rejse til Lefkas 2021: Min tur til Lefkas var første gang jeg skulle give mig i kast med yoga, og hvilken måde at gøre det på. Det foregik på den mest fantastiske lokation, hvor alt hvad der normalt larmer i hverdagen, var pillet væk, så oplevelsen og de nye indtryk kunne få den nødvendige plads.

Ugen var tilrettelagt med yoga fra morgenstunden og igen om eftermiddagen. Her blev vi taget igennem en række forskellige typer yoga, hvilket var perfekt for en nybegynder som mig, for at få det lidt bredere perspektiv af hvad yoga kan. Udover yoga var der også planlagt en række flotte guidede vandreture.

Hele planen var udarbejdet af Trine, som var instruktør/vejleder på turen. Trine er et af de mest fantastiske menneske at være i selskab med. Ud over at skabe en naturlig tryghed og ro for alle omkring hende, formåede hun at tilpasse yoga-timerne løbende til de enkelte deltagere, både ud fra deres fysiske kunnen og det formål man nu måtte have med at være med på sådan en tur.

Mit mål med turen var at blive introduceret til yoga og få nogle redskaber, der kunne hjælpe mig med at skabe et mentalt pusterum i en hverdag fyldt med støj. Det blev absolut indfriet i kombination af Trines fantastiske væsen og den flotte lokation.

Så hvis du vil gøre din krop og dit sind en tjeneste, book en tur med Trine, som jeg absolut også har i sinde at gøre igen. Denne oplevelse kan du ikke få fra en App eller YouTube😊

De varmeste anbefalinger,

Niklas

Yogarejse til Rhodos 2020: Det er min første yogarejse men bestemt ikke min sidste. En stor tak til dig Trine for at give mig en unik oplevelse. Både i forhold til yoga og mindfulness undervisningen og i forhold til din måde at guide mig som menneske, din særlige evne til at få alle til at føle sig inkluderet i gruppen og på alle måder godt tilpas. Jeg har fået mange gode redskaber til at arbejde videre med herhjemme og samtidig fået en dybere forståelse for hvad yoga egentlig er på et fysisk, mentalt og åndeligt plan. tak for det Trine, du er en engel.

Mette Helmer Sabra

Trine er utroligt nærværende og inspirerende yogalærer, der med sin sprudlende positive energi både udfordrer og tager hånd om deltageren gennem yogaflowet. Fantastisk skøn yoga med både fokus og variation!

Glæder mig til at tage afsted på yogarejse med dig igen i en nær fremtid. 

Gry Møl Mortensen

Skøn rejse. Trine er skøn, sjov og seriøs og ikke mindst meget dygtig til yoga og at formidle.  Kan varmt anbefales.  

Joan Skinbjerg

Jeg har været på en skøn tur med Trine, som er meget en givende yogainstruktør. Hun øser ud af sin viden, indsigt og gode energi og er god til at tilpasse undervisningen til det, der lige er brug for og til at forklare undervejs på en omsorgsfuld og behagelig måde.  

Lone Strömgren