Yoga & Mindfulness til børn

Børneyoga

Stressede børn har brug for mindre snak og mere krop

Børneyoga er en taknemmelig måde at hjælpe barnet ned i kroppen og gennem leg få et større velvære og ro på krop og sind. Et yogaprogram på 10-15 min. Kan du lave sammen med dit barn, og du kan bruge det som en hyggelig måde at være sammen på.

I Børneyoga vil øvelserne styrke barnets energisystem, fordøjelsessystem, nervesystem og immunforsvar. Det lærer barnet at trække vejret hensigtsmæssigt og beroligende og fremme udskillelse af glædeshormoner.

Kontakt mig for mere info

  Mindfuldness for børn

  Øvelser, musik og fantasihistorier

  Mindfulness øvelser for børn er en meget effektiv og fantastisk måde at give dit barn større indre opmærksom, lære sig selv og sine behov bedre og kende og dermed også større mulighed for at udtrykke behov og følelser. Mindfulness hjælper barnet med roligere og bedre søvn, større opmærksomhed og kendskab til, hvad der er godt for barnet og giver barnet glæde. Det er samtidig en fantastisk måde at være sammen med sit barn på. Øvelserne kan også lavet i større grupper med børn.

  Der findes utrolig meget fantastisk meditations musik på YouTube og internettet. Musik har en beroligende, afledende og magisk måde at opfange dit barns opmærksomhed og berolige barnets nervesystem

  Mindfulness fortællinger og fantasirejser stimulerer barnets egen fantasiverden og virker ligeledes beroligende på nervesystemet. Det kan være en skøn erstatning for en godnathistorie.

  Kontakt mig for mere info.