Yoga Retreats & Events

Yoga Retreats Kragerup Gods

Yoga Retreat påKragerup Gods

3 dages yoga retreat med din yogalærer Trine Winther

For helt nye og øvede yogier

Dato: 18 -19 – 20 oktober  2024

Pris: Fra 3600,- kr

Se mere her

Yoga Retreat påKragerup Gods

3 dage med selvforkælelse. hvor jeg vil guide dig gennem bl.a. chakrayoga, Hatha- og flow yoga, åndedrætsøvelser og meditationer. Vi skal også nyde faceyoga og fodyoga. Mellem yoga og lækker frokost på Godsets unikke restaurant, kan du nyde omgivelsernes smukke natur, stiruter, en tur på cykel eller i kano

Du kan vælge fællesskab til og fra lige som det passer til dine behov. Om aftenen kan du hygge dig i Godsets charmerende stuer.

Yoga Events Kragerup Gods

Yoga på Godset -

Yoga og vildmarksspa på Kragerup Gods med din yogalærer
Trine Winther

Dagens tema: De 7 energi chakra

Dato: 21. april 2024 kl. 10.00 – 16.30

Pris: 1050 pr. person

Se bare hende

Yoga på Godset

Yoga og vildmarksspa på Kragerup Gods med din yogalærer
Trine Winther

Dagens tema: Yoga og åndedrættet

Dato: 02. juni 2024 kl. 10.00 – 16.30

Pris: 1050,- pr. person

Se mere her

Yoga på Godset

Yoga og vildmarksspa på Kragerup Gods med din yogalærer
Trine Winther

Dagens tema: Yoga og nervesystemets respons

Dato: 18. august 2024 kl. 10.00 – 16.30

Pris: 1050,- pr. person

Se mere her

Yoga på Godset

Yoga og vildmarksspa på Kragerup Gods med din yogalærer
Trine Winther

Dagens tema: Yoga og mindfulness

Dato: 29. september 2024 kl. 10.00 – 16.30

Pris: 1050,- pr. person

Se mere her

Yoga Events på Agersø

Generel information

Yoga Retreat på Kragerup Gods

3 dage med fokus på dig. Jeg vil guide dig igennem yoga, meditation og mindfulness. Vi skal arbejde med åndedrætsøvelser, lære om mudras og mantraer og de 7 energicentre. Fordyber dig i din egen essens med ro og nærvær. En fantastisk måde at få større selvindsigt og redskaber til at passe godt på dig selv.

 

Yoga Events på Kragerup Gods

En hel dag med selvforkælelse. Glæd dig til at fordybe dig i yoga og mindfulness, nyde en sund frokost, slappe af i vores poolområde og opleve vores outdoor vildmarksspa og saunatønde i godsets smukke omgivelser. Vi slutter af med sund snack og kaffe/te. Der vil være et nyt tema for hver begivenhed. Alle kan deltage.

Yoga Events på Agersø

3 timers selvforkælelse med yoga, mindfulness øvelser, meditation og afspændingsøvelser for både kroppen og sindet. Vi vil fordybe os i forskellige temaet for hver begivenhed, som f.eks: Åndedrættet, ro på nervesystemet, styrk din kerne, ansigts- og fod yoga, bedre fordøjelse, bedre søvn og ro på tankerne. Alle kan deltage.

Anmeldelser

Trine som Yogalærer. Yogarejse på Kreta 2018:

“Med din energi og personlighed åbnede du en ny dør til mit liv. “

“Du har en helt særlig evne til at gøre undervisningen spændende og sjov”​

Mikkel Christensen

Jeg er netop kommet hjem fra Madeira og fra en helt fantastisk, og samtidig min første yoga tur, med Trine Winther som instruktør.

Trine er en skøn og dygtig yogalære, der ved hendes empatiske og udadvendte personlighed formår at formidle og inddrage os deltager i yogaens fantastiske univers og effekt på vores krop og sind.

Så selv om jeg var nybegynder i det yogiske univers, havde jeg den skønneste oplevelse med yogaen, hvilket bestem er Trines fortjeneste.

Ingen tvivl om jeg SKAL afsted igen med Trine som yogalære.

Dorthe Bagge Olsen

Jeg har været på Madeira med Trine Winther på yogarejse efterår 2021. Jeg oplever Trine som en meget kompetent, inkluderende og præcis instruerende, der med hendes milde stemme og væsen gør det muligt for mig, at lukke mine øjne og fordybe mig trygt i min yogapraksis. Som erfaren yogaudøver oplever jeg, at Trine er meget inspirerende og har en bred portefølje inden for yoga, mindfulness, m.v. at trække på.

At Trine så også er sygeplejerske gør bare, at f.eks. spørgsmål fra deltagerne kan adressers og nuanceres i et bredt perspektiv.

Trine er generøs med sin tid, viden og energi og jeg var på alle måder meget veltilpas på denne yogarejse.

Tak for det.

Annette Rasmussen

Tak for en helt fantastisk weekend på Kragerup Gods Yogaretreat ♥️

Trine er en fantastik yogalærer. Jeg har lavet en del yoga og Trine er klart min favorit instruktør. Hun er dygtig, levende, varieret i øvelsesvalg og man keder sig aldrig. Øvelserne er for alle, krævende til de veltrænede og altid alternativer til andre eller alternativer ved evt. skavanker. Jeg kan klart og varmt anbefale Trine som underviser. 

Håber du kan bruge det. Et STORT 5 tal fra mig 😁

Charlotte Bjørk Christensen

Yoga rejse til Lefkas 2021: Min tur til Lefkas var første gang jeg skulle give mig i kast med yoga, og hvilken måde at gøre det på. Det foregik på den mest fantastiske lokation, hvor alt hvad der normalt larmer i hverdagen, var pillet væk, så oplevelsen og de nye indtryk kunne få den nødvendige plads.

Ugen var tilrettelagt med yoga fra morgenstunden og igen om eftermiddagen. Her blev vi taget igennem en række forskellige typer yoga, hvilket var perfekt for en nybegynder som mig, for at få det lidt bredere perspektiv af hvad yoga kan. Udover yoga var der også planlagt en række flotte guidede vandreture.

Hele planen var udarbejdet af Trine, som var instruktør/vejleder på turen. Trine er et af de mest fantastiske menneske at være i selskab med. Ud over at skabe en naturlig tryghed og ro for alle omkring hende, formåede hun at tilpasse yoga-timerne løbende til de enkelte deltagere, både ud fra deres fysiske kunnen og det formål man nu måtte have med at være med på sådan en tur.

Mit mål med turen var at blive introduceret til yoga og få nogle redskaber, der kunne hjælpe mig med at skabe et mentalt pusterum i en hverdag fyldt med støj. Det blev absolut indfriet i kombination af Trines fantastiske væsen og den flotte lokation.

Så hvis du vil gøre din krop og dit sind en tjeneste, book en tur med Trine, som jeg absolut også har i sinde at gøre igen. Denne oplevelse kan du ikke få fra en App eller YouTube😊

De varmeste anbefalinger,

Niklas

Yogarejse til Rhodos 2020: Det er min første yogarejse men bestemt ikke min sidste. En stor tak til dig Trine for at give mig en unik oplevelse. Både i forhold til yoga og mindfulness undervisningen og i forhold til din måde at guide mig som menneske, din særlige evne til at få alle til at føle sig inkluderet i gruppen og på alle måder godt tilpas. Jeg har fået mange gode redskaber til at arbejde videre med herhjemme og samtidig fået en dybere forståelse for hvad yoga egentlig er på et fysisk, mentalt og åndeligt plan. tak for det Trine, du er en engel.

Mette Helmer Sabra

Trine er utroligt nærværende og inspirerende yogalærer, der med sin sprudlende positive energi både udfordrer og tager hånd om deltageren gennem yogaflowet. Fantastisk skøn yoga med både fokus og variation!

Glæder mig til at tage afsted på yogarejse med dig igen i en nær fremtid. 

Gry Møl Mortensen

Skøn rejse. Trine er skøn, sjov og seriøs og ikke mindst meget dygtig til yoga og at formidle.  Kan varmt anbefales.  

Joan Skinbjerg

Jeg har været på en skøn tur med Trine, som er meget en givende yogainstruktør. Hun øser ud af sin viden, indsigt og gode energi og er god til at tilpasse undervisningen til det, der lige er brug for og til at forklare undervejs på en omsorgsfuld og behagelig måde.  

Lone Strömgren